Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schatynka

Jestem sama :(

Polecane posty

Gość schatynka

Nie mam bliskiej osoby chlopaka, owszem mam rodzine, rodzenstwo ale to nie to samo, chcialabym sie usamodzielnic, zamieszkac z chlopakiem, mam 21 lat, skonczylam studium, prace szukam, i co tylko siedze w domu, dodam ze rzadko wychodze jakos nie kreca mnie imprezy co tydzien jak juz to poznaje mezczyzn w internecie no a jak wiadomo roznie z tym bywa

Gość Robert29
Czy jesteś dziewicą ? Ile masz wzrostu ?

Gość Andonix
A jesteś fajna? Jakiego faceta chcesz poznać? :)

idz na spacer, basen, do parku zebys tylko w domu nie siedziala bo tylko pogorszysz swoje samopoczucie...mam podobnie ale jakos trzeba zyc :)

Gość schatynka
no a co ma to do rzeczy, 163

Gość schatynka
Wiecie ja mieszkam w malej miejscowosci nie ma za bardzo gdzie isc, na spacer czasem chodze albo sama albo z pieskiem, ale teraz zima zimno,

nie zwracaj uwagi na glupie komentarze...moze idz na impeorze rozerwij sie jestes jeszcze mloda wiec napewno znajdziesz tego ukochanego

Gość schatynka
Nie szukam playboya, chcialabym normalnego faceta, z poczuciem humoro, i zeby byl wobec mnie fer nie rzucil po miesiacu

Gość Andonix
No ale... podobają Ci się wysocy/ niscy, blondyni/ bruneci, chudzi/ grubi, brązowoocy/ niebieskoocy... Z Twoim podejściem zawsze będziesz niezadowolona bo nie wiesz czego chcesz.

Gość schatynka
impreza hmm tam zazwyczaj chca dziewczyne na chwile, zeby sie zabawic wiec raczej odpada

to zacznij gdzieś wychodzić obracać sie wśród ludzi.. faceta ( i to wcale nie mówię o jakims ogryzku) nie jest ciezko poznać

Gość schatynka
Hm ok w moim guscie sa mezczyzni ok 175-180, nie wazna budowa ciala, szatyn, brunet, z ladnym wyrazem twarzy usmiechniety no ale kazdy ma cos w sobie i jak zobacze fajnego blondyna tez moze byc, z reszta nie szata zdobi czlowieka, a z ta impreza, kolezanki zajete, nie bardzo maja ochote

chcialabym sie usamodzielnic, zamieszkac z chlopakiem," :D zdecyduj sie czy szukasz sponsora czy faceta

to idź sama na impeze.. zreszta naprawde nie masz z kim wyjsc? albo zapisz sie na jakis kurs jezykowy ,kolko zainteresowan np flmowe czy cos w tym stylu ,albo wyjedz na jakis wyjazd zima np na narty w gory.. sa takie organizowane no wsrod mlodych ludzi..

musisz byc pewna czego chcesz..facet sam do ciebie nie przyjdzie tez musisz sie troszke postarac...a siedzac w domu i smucic sie ze kolejny wieczor spedzasz sama to napewno nic nie zdzialasz

Gość schatynka
dzieki za rade, ja sie nie chce nad soba uzalac, bo inni tez sa sami, ale czasami jest zle nie ma sie do kogo przytulic, wyslac milego smsa, wiece na wszystko trzeba miec kase, a ja nie mam, na dojazdy tez u mnie bilet w obydwie strony kosztuje ponad dyche

Gość schatynka
owszem mam przyjaciolke, nieraz ja pytam zeby nawet mnie z kuzynem zapoznala, to ona sie smieje i mowi wiesz ja Cie lubie ale w rodzinie Cie nie chce, mnie sie wydaje ze byla by zazdrosna gdybym ja kogos miala :( ja bym pomogla i pomagam nieraz

to skoro tak mowi to nie jest twoja przyjaciółka i dziwie sie ze ja tak nazywasz..skoro chciala by ci pomoc pragnela by twojego szczescia i robila by wszytsko abys byla szczesliwa i zebys miala kogos bliskiego

Gość schatynka
wiem wiem ale co ja moge zrobic, kiedys jej to powiem KOCHAM dziekuje Ci za Twoje rady

hmmm i co jeszcze możesz się zapisać na kurs tanca jeszcze.. chodzzić na basen.. jest wiele mozliwości

albo zostać wolonatriuszką ,wśrod wolontariuszy też mozna poznać ludzi i to wartosciowych.. możesz pracowac dla jakiejś fundacji . mozesz zacząć uprawiać jakiś sport np narty , łyzwy..

ale najszybciej się poznaje kogoś albo na imprezach typu klub( wcale tam nie chodza sami co im tylko o seks chodzi) ,albo na jakis wyjazdach np wakacyjnych ,zlbo zimowych bo wtedy ludzie są zrelaksowani itd

Gość Andonix
Schatynka, jeśli jesteś odważna- podaj email, zaproponuję coś :)