Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrusia 23

PŁATNOŚĆ ALLEGRO-GDZIE SĄ PIENIĄDZE!!!

Polecane posty

Gość sandrusia 23

zastanawia mnie fakt dlaczego tak długo ida pieniadze które wypłaciłam z konta alegro jako wpłaty od kupujących na swoje konto.Wypłaciłam je w piatek w południe a do dzis ich nie mam na koncie,nie ma ich na allegro-gdzie one sa ,co oni robia z tymi pieniedzmi tyle,,moze na lokaty dniowe wkładaja),przemkneło mi przez mysl

Gość fgyufg
Mnie to już wkurwia. Sprzedaję na allegro i większość kupujących wybiera płacę z allegro. Ok, może to na tym etapie szybkie bo po kilku minutach ja kasę od nich mam już na koncie allegro i mogę wysłac paczkę. ALE! Zanim te pieniądze z allegro trafią na moje konto bankowe mija kilka dni. Ostatnio czekałam tydzień. Zrobili kurwa udogodnienia pojebańcy jedne.

Gość sandrusia 23
ja od dzisiaj pisze na aukcji ze wpłat z płace z allegro nie przyjmuje

Gość fgyufg
To ci pewnie zablokuja konto albo usuną aukcje - też tak napisałam to zamknęli mi wszystkie aukcję. Można jedynie coś tam dopisać że czas wysyłki przedłuża się o 3 dodatkowe dni i tyle.

Gość :O:O
sandrisua to zobaczysz jak stracisz polowe kupujacych:O i dobrze ci tak:D

Gość sandrusia 23
a nie uwazasz ze to nie wporzatku czyjes pieniądze gdzieś przetrzymywać

Gość place z allegro
ja do tej pory nie mialam zadfnych problemow pieniazki u mnie na koncie sa max w ciagu 2 dni roboczych ps.Napisz sobie w aukcji : "Preferuję przelew na rachunek bankowy"

Gość fgyufg
No oczywiście ze to jest nieuczciwe ale allegro nigdy nie mogło się pochwalić uczciwością i więcej praw ma złodziej i oszust niż pokrzywdzony i okradziony człowiek.

ja również zaznaczam,że proszę o niepłacenie przez płatności allegro i jakoś to kupującym nie przeszkadza :o ja także wolę przelać kasę bezpośrednio na konto sprzedającego, bo wiem, że w przeciwnym razie będzie musiał czekać. dziwię się,że komuś tam zamknęli aukcje- mi nikt nic takiego nie zrobił, z tego co pamiętam,to sprzedający ma prawo nie zgadzać się na taki obrót gotówką. a jak allegro jeszcze będzie tak świrować, to skończy się na tym,że się przeniosę na e-bay :P