Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani bum bum

na czole se jeszcze napisz ze jedziesz na narty

Polecane posty

czemu mnie kur... interesuje to co robi moj byly gdzie i z kim? takie to jest strasznie zenujace jak sie zmienil, jak robi wszystko na pokaz, ustawia po 10 statusow wszedzie, gdzie jest, gdzie sie wybiera... ale czemu mnie to rusza? grrrr

staram sie, ale tak mnie wyprowadzaja takie akcje z rownowagi np jak bylismy razem to wracalismy do domow jego autem sami a teraz non stop na fb ma info ze wraca autem i czy ktos sie zabiera czemu wczesniej tego nie robil? mozecie mi wytlumaczyc jego zachowanie

a na gadu jest dostepny, mimo ze zawsze byl niewidoczny nie rozumiem jaki jest sens ustawiania tych glupich opisikow... wiem ze to jest na poziomie gimnazjum to cale gadu gadu, ale po prostu najnormalniej w swiecie mnie to wkurwia i musialam sie wygadac aa i jeszcze zeby bylo smieszniej uwaza sie za mojego przyjaciela zal.pl

i nagle znalazl sobie kolegow, o ktorych mi zawsze mowil ze sa frajerami i sie z nimi nie kumpluje, to teraz to jego najlepsi kumple no mowie wam, bardziej zalosnie sie nie da zmienic a i w tamtym roku byl na nartach 1 raz i to ze mna a teraz nagle fan sportow zimowych 2 razy w tygodniu

Ostra 🖐️ A kiedy sie z nim rozstałaś? Mnie trzymało ponad rok od rozstania i też mnie wszystko wkurwiało, a jeszcze jak zobaczyłam foty na nk z nową dupa to myslalam, ze wyjde z siebie :O

Gość to czemu go nie usuniesz
z facebooka i z gg jakoś cię to jednak kręci skoro na biężaco śłedzisz jego opisy

3 miesiace temu jak mam go usunac jak z nim mieszkam? nie sprawdzam tylko widze, i nie chodzi mi o to ze on sobie cos tam ustawia, tylko ze nagle teraz, wielka zmiana, nigdy go jakis tam fb nie obchodzil, a teraz jakies zagrywki glupawe

Gość to czemu go nie usuniesz
mieszkasz z facecem z którym nie jesteś od 3 miesięcy???? nie kumam...

do czerwca sie nie moge wyprowadzic niestety mieszkamy we 4 osoby a zamieszkalismy razem ze wzgledow mieszkaniowych, a nie uczuciowych czy cos tam

No ja bym na Twoim miejscu poszukała innej stancji, a te miejsce zostawiła tym osobom, uprzedzając ich, że chcesz się wyprowadzić, żeby poszukali kogoś na Twoje miejsce. ;)

moj byl jest jeszcze lepszy:d gwarantuje 6 lat od rozstania:D oto jak rozpoczyna rozmowe;) -wiesz kupuje sobie merceda, ale zgadnij za gotowke, ( to bylo jakos wiosna) kiedy sie pytam specjalnie gdzie mercedes to mowi ze nie ma czasu i nie moze teraz gadac:D ( on te samochody ''kupuje'' juz kilka dobrych lat) -kupilem mikrofale ( to chyba jakis wyznacznik luksusu dla niego:D) - ( rok temu) wiesz na sylwestra jade w Alpy ( palcem po mapie) ja juz sie przyzwyczailam;) nie daj boze ustawie status ze np jeszcze tyle i tyle dni do wakacji, to gwarantuje ze nastepna rozmowa z nim bedzie pelna zlosci i wyczuwalnej zazdrosci.. to sa wlasnie kompleksy..nigdy nic nie mial, pracuje od pierwszego do pierwszego i chociaz slownie sie dowartosciuje..

zwyczajnie żyje, odnawia kontakty, robi inaczej, bo już jest wolny i wolno mu robić co tylo chce. A rusza cię, bo może eszcze coś czujesz do niego?

nie czuje nic do niego. czuje cos :P do kogos innego :) rusza mnie tylko to w jakiego zalosnego dupka na pokaz sie zmienil, nie umie byc soba

Gość TO miejsce Carrie TO miejsce
polonistko od siedmiu boleści 🖐️