Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewolucjoonistka

Bogaty facet to facet z jajami

Polecane posty

Gość ewolucjoonistka

tak jak w temacie jeżeli ktoś dobrze zarabia to znaczy, że ma dobre geny ;) Dlatego też kobiety lecą na facetów z kasą( żadna nie chce słabych genów dla swoich dzieci) ci co nie potrafią porządnie zarobić to poprostu wypierdki ewolucyjne :)

Gość jesli przez dobre geny rozumie
c bezwzglednosc w interesach, to niech bedzie 🖐️

Czy ja wiem? Kiedy poznałam swojego męża zarabiał marne pieniądze z reszta ja podobnie :P Dopiero po paru latach dostałam w miarę dobra prace a mój mąż wskoczył na wyższy stołek. Więc cały czas wychodzę z założenia, że dorobic można się później , pod warunkiem , że robi się coś w tym kierunku ;)

Gość ewolucjoonistka
No i dlatego go wybrałaś ;) bo jest zaradny :)

taaaa wymagana jest jeszcze umiejetnosc rozszarpywania surowego miesa i walenia pałą w kamień w rytm biegnącego stada mamutów

Gość ewolucjoonistka
w przeszłości może tak, teraz liczy się smykałka do interesów/ pewność siebie / kreatywność a nie mięśnie i cwaniactwo :) takie dresy i inne odpadki dostają tylko te gorsze kobiety ;)

ja nie wiedzialam do końca , ze jest zaradny ;) to znaczy wiedziałam, że jest odpowiedzialny , że ma plany podobne do moich , chce coś osiągnąć tak samo jak ja, nie pije , nie pali , uczy się a na dodatek oprócz wspólnego podejścia do przyszlości polączyła nas miłośc. Finanse zaczęły się lepiej kształtować dopiero po slubie u mnie jak i u niego .

Gość masz racje
przetrwali tylko faceci z jajami reszta tkliwych wymoczkow oddawala zycie za ojczyzne, swoje rodziny, gineli w imie jakichs wymyslonych wyzszych wartosci, mordowani w obozach za to ze ich inteligencja i wyksztalcenie byly zagrozeniem dla "prawdziwych facetow" najezdzajacych innych i bioracych czyjes majatki i kobiety sila teoria ewolucji dowodzi tylko, ze przetrwaly najbardziej bezwzgledne geny, ktore eliminowaly konkurencje, gdy ta konkurencja uspiona ludzkim odruchem naiwnie wierzyla, ze miejsca na swiecie starczy dla wszystkich tak, ludzki odruch to slabosc w kategoriach ewolucji 🖐️

takie dresy i inne odpadki dostają tylko te gorsze kobiety " Pewnie !!! zwłaszcza ci co w dresach (często) biegają np .Kaka albo Xabi Alonso że nie wspomnę Der Varcie :P

Regres-tu mowa o dresiarzach spod trzepaka tudzież bramy a nie o sportowcach , których dres jest ubiorem roboczym ;)

Najdroższe jajka jakie widziałam kosztowały 90 gorszy za sztukę. Dużo ich musi mieć taki bogaty facet.