Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Timoty

Małzeństwo z rozsądku

Polecane posty

Gość Timoty

Żyję z żoną z rozsądku, kocham inną. Ale odkąd mój dobry kumpel się rozwiódł dla studentki ,zazdroszczę. Wszyscy mu zazdroszczą, młodej zakochanej kobiety. Tego że odmłodniał i jest wyluzowany.I to nie jest tak że szukał seksu, naprawdę się zakochał. Mają wspólny zawód, pasję. Boję się że za 10 lat ona mnie zostawi .

Gość Timoty
tata wchodzi nam do wanny :(

No jak zwykle facet sobie poużywał teraz by chciał młodą piekną zgrabną bez zmarszczek itp..a pomyśl może ona też by chciała Cie wymienic na nowszy model.Zostaw żonę weżmiesz sobię młodą lalę ktora sie Toba pobawi a pozniej kopnie w dupe dla lepszego:)powodzenia

Gość ja tez jestem w malzenstwie
z rozsadku. Ale w zyciu nie zdradze meza, poza tiloscia sa inne wartosci. Dla mnie wazna jest lojalnosc i wiernosc. Sama sobie wybralam, wiec nie zamierzam narzekac ;)

Gość ja tez jestem w malzenstwie
a mnie do wanny wchodzi mój teść

Gość Timoty
A po co mam się kisić z koczkodanem który od rana do nocy kłapie jadaczką i opluwa młode, ładne i często o wiele mądrzejsze dziewczyny? Gdyby nie to że tego słuchałem to już dawno by mnie nie było, zrobiła mi pranie mózgu, morały od rana do wieczora. Tylko po to żebym przy niej siedział.

Matko chłopie masz problem jak jestes taki nieszczesiwy to odejdz od niej a nie urzalasz sie nad soba jaki to nieszczesliwy jestes.Odejdz od niej i ułóż sobie zycie tak jak Ci sie podoba

Gość Timoty
Nie mogę, po tylu latach przywiązanie jest tak samo silne jak miłość,do dupy z tym wszystkim

Gość Timoty
Iść za głosem serca czy rozumu?

Gość Timoty
Jak odejdę to będę się czuł jak huj

Niestety, ale wielokrotnie kobiety bardzo długo pracują, by mąż je w końcu zostawił. Z młodej, fajnej kobietki robi się gderająca, zazdrosna raszpla, która uważa, że wyjście męża z kolegami na piwo to powód do histerii i skakania z okna. Też bym odeszła.

Gość sylwia7220
Ile masz lat chłopie? Odnosze wrażenie że około 22.

Gość guyghyu
Oblubienica, oczywiscie na przestrzeni tego czasu faceci bardzo dbaja o zwiazek/siebie i sa idealnymi, pomocnymi mezami, prawda?:O

Gość Wywiad
Witam! Jestem dziennikarką i pracuję właśnie nad reportażem o współczesnych małżeństwach z rozsądku. Szukam osób (zarówno kobiety, jak i mężczyzn), którzy zdecydowali się na taki układ. Wszystko jedno z jakich powodów, wszystko jedno czy są w tym związku szczęśliwi. Jeżeli chcesz podzielić się ze mną swoją historią, napisz: ulajaponska@gazeta.pl Pełna anonimowość gwarantowana! Pozdrawiam!