Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwesss

Pogrzeb i Sylwester

Polecane posty

Gość sylwesss

Witam 22 Listopada zmarła mi babcia. Czy wypada isć na zabawę Sylwestrową i hucznie go obchodzić?

Gość nie zdziw się jak się kiedyś
co za dyrdymały no tak bo opłakuje się najlepiej na pokaz...."bez obowiązkowego czarnego ubrania i posępnej miny" ktoś mógłby nei zauważyć że jesteś w żałobie....taki cyrk pod publiczkę.... koniecznie też biegaj co 3 dni zapalać znicze na cementarza...by wszyscy widzeli jak opłakujesz babcię.... pewnie że możesz iść na imprezę a to czy tam posiedzisz bez szaleństw na parkiecie i upijania się do nieprzytomności to już twoja sprawa głupotą jest coś udawać tylko po to by ludzie się nie bulwersowali

Gość sylwe
No wiem ze np. moim rodzicom nie wypadalo by iśc ale mnie jako wnuka,, hmm chyba ze typ pokrewienstwa nie gra tu roli..

Gość dfghk/
jasne, że jeśli nie ma żałoby w sercu to jakby jej nie było na pokaz - nie ma sensu gdybyś miała w sercu - nie potrzebowałabyś tu pytać pytasz, bo chcesz wiedzieć jak to będzie wyglądało od strony ludzi, czyli chcesz tylko zachować pozory

Gość pozory...
nic gorszego :p

Gość Voyv
Mam ten sam problem i kur** nie wiem jak zagadać do starych żeby ich nie zgorszyć a powiedzieć że chce iść jak cholera :/ pomocy

Gość frywolny Bolesław
tańcz nogami a sercem wspominaj Babcie