Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FLORALYS

DZIWNE ZACHOWANIE DZIECKA

Polecane posty

Gość FLORALYS

WITAM. WCZORAJ MOJ PIECIO LETNI SYNEK PODCZAS KAPIELI WKLADAL SOBIE LUDZIKA(ZABAWKE) W DUPCIE,NIE WIEM CZY TO NORMALNE ZACHOWANIE U TAKIEGO DZIECKA.JESLI MIAL KTOS DO CZYNIENIA Z TAKIM PROBLEMEM PROSZE COS NAPISAC BO TO CO WCZORAJ ZOBACZYLAM ZALAMALO MNIE

Gość reinrag
może widział to w jakimś filmie, albo widział was podczas seksu?

Gość FLORALYS
NO NIE WIEM,CO SADZIC O TYM,NIE WYDAJE MI SIE BY MOGL COS TAKIEGO ZOBACZYC GDZIE KOLWIEK BO JESTEM PRAKTYCZNIE 24 GODZ.ZNIM I WIDZE CO OGLADA

Gość ja też to mam :(:(:(
na pewno nie pokazuj mu że zwracasz na to uwagę bo tym bardziej bedzie tak robic moze tak poznaje własne ciało obserwuj dyskretni i na razie sie nie przejmuj.

na discovery oglądałam program o kobiecie która odkryła masturbację w wieku właśnie 5 lat. ale to może być też wina kreskówek. mój synek właśnie powtarza takie sytuacje z kreskówek a ma zaledwie 2 latka

Gość FLORALYS
ABYS MIALA RACJE:)

wiele razy tak miałam że coś gdzieś widział a potem powtarzał i odgrywał sceny. a w tych bajkach dla dzieci potrafią pokazać sceny, które niby mają być zabawne. dzieci małpują a rodzice przeżywają szok

Gość FLORALYS
DZIEKUJE JUZM I SIE HUMOR POPRAWIL...OD DZIS KONIEC BAJEK NA CARTONNETWORK I BEDE OBSERWOWC GO BACZNIE

Gość FLORALYS
KIEDYS TYLKO MOJE DZIECKO TEN KANAL OGLADALO ALE TERAZ W ABONAMECIE NIE MAMY GO,ALE JEST CBEEBIES I JIMJAM