Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krateczka123

Czy bać się wizyty?!

Polecane posty

Słuchajcie, od jakiegoś czasu współżyję. Pasowałao by wybrać się do ginekologa. Czy badanie ginekologiczne boli? Dokładnie chcę zapytać o to jak głęboko lekarz wsadza palce bo jeżeli penis wsuwa się do pochwy i uderzy o szyjkę macicy to boli! Druga sprawa to właśnie palce. Nawilża je czymś prawda? Kolejna sprawa to USG dopochwowe. Czy ono boli? Jak daleko wkładana jest "gałka" i tu nawiązuje też do bólu gdy penis udarza o szyjkę.. Tak więc czy USG boli? Zatanawiam sie także nad tym czy koniecznie musze mieć USG wewnątrzmaciczne jeżeli współżyałm. Czy nie mogę mieć takiego przez skórę brzucha? Kolejna sprawa - cytologia. Czy to boli? Jak to sie odbywa. Proszę o SZCZERE odpowiedzi. Pozdrawiam, Basia

Badanie jak się rozluźnisz nie boli. USG nie miałam robionego, więc nie wiem, ale pewnie podobnie.

Po pierwsze samo badanie nie jest bolesne,musisz się rozluznić i trwa zaledwie chwilkę,także bez obaw! Co do cytologii też nie ma się czego bać nie poczujesz,że cos Ci pobiera ani nic takiego! Usg ginekologiczne(przez pochwę)hmm będe szczera tak jak chciałaś niestety nie jest za bardzo przyjemne bo jest to tzw."sztuczny członek"no i nie jest przyjemne...ja bynajmniej tego nie cierpię!myslę,że to badanie nie bedzie Ci potrzebne,ja byłam w ciąży dlatego musiał mi to wykonać.Przewaznie masz zwykłe badanie a to to nic takiego.Także powodzenia!