Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja?:)

Problemy w łóżku

Polecane posty

hej mam pytanie do was... moj partner dochodzi do mety tak szybko, że sex nie sprawia mi przyjemnosci... co robic? Zauwazylam ze unikam ostatnio go i wymyslam ciagle to nowe wymowki a za to sama czesto sie masturbuje bo daje mi to wieksza rozkosz...

Oj, no baaaaardzo długa gra wstępna :) No i częściej, częściej :)

Tylko, że jak się kochamy on jest tak podniecony że po 2 minutach jest na mecie...

to normalne ze za pierwszym razem spuszcza sie po 2 minutach. trzeba go przekonac do nastepnych razow :) po krotkiej przerwie. wtedy znacznie dluzej mozna walic...

Gość Analny wibrator
Kobieto, przez takie jak ty faceci zdradzaja, bo zamiast porozmawiac o problemie, ty wolisz ten problem omijac. Jestes dziecinna, bo powinnas go zachecac powinniscie nad tym razem pracowac, a nie chowac glowe w piasek.

no tylko że on potrzebuję około godziny aby mu stanął... nie wiem jakbym się starała nie chce szybciej... pieszczoty itp. nie działają...

analny wibrator masz rację jestem dziecinna jak to nazwałeś... ale boję się, że jak mu powiem o problemie to on poczuje sie urażony

Gość Analny wibrator
Sam jak zaczynałem przygode z sexem, to dochodzilem w tepie blyskawicy, jednak moja zadna kobieta nie miala takiego problemu, jak ty bo mowilem zawsze ze z poczatku mam tak zawsze i potrzebuje troche czasu aby dluzej seks trwal i nie bylo nigdy porblemu. Facet z początku jesli jest poidniecony i uprawia sex z nowa partnerka tak ma zazwyczaj, nei kazdy ale ci o wiekszym libido tak wlasnie maja. Z moja partnerka staje mi raz na godzine wlasnie, ale z inna, to by stal 24h hehe.

maja?:), to koles ma problem... mi staje po jednym spuszczeniu sie po kilku minutach, jak wezmie do buzi dziewczyna to po okolo 2-3, czasem szybciej. pol godziny to zdecydowana przesada...

wiesz był czas, że dla niego to było krępujące... nie mam dużego doświadczenia w łóżku więc dlatego napisałam tu na formu. Z moim poprzednim parnterem nie miałam takich problemów... ale jak widać każdy jest inny... Dzieki za wskazówki wypróbuję i zobaczę może faktycznie powinnam z nim o tym jakoś delikatnie porozmawiać. Z jednej strony rozumiem go... ale z drugiej ja także chciałabym czuć rozkosz z sexu a niestety od dluzszego czasu go nie mam...

Gość bo ty waldi
to jestes erotoman, którego stary nie kocha

Gość akronim
waldi_1 masz zaburzoną gospodarkę dopaminą