Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggodsso

jestescie tacy madrzy, bystrzy i inteligentni dlatego licze na wasza opinie

Polecane posty

beznadziejna i niefunkcjonalna...jakbym był szóstoklasistą to bym się wkurzył, za moich czasów były normalne okładki z normalną czytelną czcionko a to co to kurna ma być? kilkadziesiąt sekund mi zajęło rozszyfrowanie durnego "między nami" a własciwie "miedzy nami" jakis domorosły pseudoartysta ...pewnie po znajomosci dostał prace a nawet ASP nie skończył :D

Gość góra z innej bajki niz dół
jakby 2 ece projektowaly

Gość góra z innej bajki niz dół
ręce mialo byc O, a ja w ogole nie odczytalam, ze to ma byc "miedzy nami" Myslalam ze jakies udziwnione abecadlo. Samo to swiadczy, ze jest b. kiepska

oj tak się przejąłem , że aż strzeliłem byka :D oczywiście chciałem napisać "trzcionko" przecież dyslektykiem nie jestem :P

Gość bleki jeszcze
trzcionko :D:D:D:D

Gość ggodsso
a jakbyscie opisali ta okladke?

Gość ggodsso
moge napisac ze okladka jest roznorodna?

Gość ggodsso
jak byscie ja scharakteryzowali? brakuje mi slowa

Gość niejednolita stylowo
a co, masz zadane? Widac pani od polskiego sie wkurzyla okładka i poniekad słusznie. ale moze ci sie podoba - pisz co sama o niej mylisz.

Gość lajt30
jak dla mnie okropnosc... tak jakby ktos "na kwasie" wzial sie za projekt tej okladki, mysle ze w zalozeniu mialo byc ladnie i kolorowo, ale niestety nie wyszlo :/ a moge poprosic Was przy okazji o pomoc?? :) zaglosujcie prosze na mojego Maluszka, trzeba kliknac "Glosuj" samo "lubie" nie wystarczy ;) Bardzo dziekujemy!! http://konkurs.happytv.pl/zdjecie/290/alan-mokrski

Gość ggodsso
co o tym myslicie? Książka, którą opisuję to podręcznik do języka polskiego pt. „Między nami. Jest on autorstwa Agnieszki Łuczak i Anny Murdzek. Książka ta jest przeznaczona dla uczniów klas szóstych szkoły podstawowej. Okładka ksiązki jest bardzo no wlasnie jaka?. . Górna część okładki jest koloru fioletowego. W tej części strony tytułowej znajduje się różowy napis Język polski, a obok niego, na żółtym tle, widnieje cyfra sześć, która ma kolor czerwony. Poniżej tej cyfry znajduje się napis podręcznik i jest on rówież koloru czerwonego. Pozostała część okładki jest koloru pomarańczowego. Na pierwszy plan rzuca się napis „Między nami. Każda z liter tych wyrazów przedstawia inną rzecz czy postać. Moim zdaniem najciekawiej namalowane są litery: „m, która przypomina wierzbę oraz „d, która przedstawiona jest w postaci łuku.

Gość ggodsso
nie chodzi czy sie podoba czy nie, musze ja jakos opisac i tyle. zdania sa poprawne stylistycznie? moze ktos sprawdzic?

Gość ggodsso
ale jest na poziomie 6 klasy szkoly podstawowej? ;)