Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dolloress

Ciągłe proszenie się o seks!

Polecane posty

Muszę się komuś wyżalić :( dziewczyny czy, któraś z was ma podobną sytuację? Otóż mój mąż nie chce uprawiać ze mną seksu... Nie wiem co się dzieje :( mam dojść proszenia się o to :( jestem taka młoda i powinnam robić to z meżem nie mal codziennie. Mam już dosyć dostaję na głowę... Codziennie śni mi się seks z jakimś starszym mężczyzną... Ostatnio nawet z własnym kuzynem ;/ Boże poradźcie coś bo jak tak dalej pójdzie to chyba będę musiała zrobić skok w bok ;/

Gość Warsawman
a skąd jestes ? :)

Gość Jawił
Mogę Ci wylizać rowek po kupci

Gość mmmmmdddtttt
Mam ten sam problem, jesteśmy razem 8 miesięcy. Jestem dość ładna, On jest przysdtojny, ja mam ochotęcodziennie, a On raz w tygodniu. Wiem, że z poprzednią kobietą było inaczej. Twierdzi, że Mu się podobam, a winę zwala na zmęczenie. Poczekam - w styczniu kończy robotę na dwa etaty, skończy się więc Mu wymówka, mam nadzieję, że i sytuacja się wtedy zmieni.

Gość Warsawman
troche daleko...a bardzo jestes napalona ? :D

Wyobraź sobie, że ja już nie wiem co mam zrobić :( Kupiłam sobie nową seksowną bieliznę i nawet umówiliśmy sie na wczoraj wieczór idę do łazienki wracam a on co? A on sobie kuźwa śpi ;/ To nie jest dla mnie normalne. Rozumiem dzień, dwa, trzy może się źle czuć ale nie tyle czasu. Proszę się jakieś pół roku chyba już a od jakiś 2 lat seks i tak trwał maks 5min ... Tylko, że ja też mam swoje potrzeby :)

mmmmmdddtttt Ty masz chociaż raz w tygodniu... Jak masz jeszcze przy tym orgazm to ZAZDROSZCZĘ z całego serca :)

Chyba jestem z tym sama :( wszyscy normalni ludzie grzmocą się jak mogą i gdzie mogą tylko ja zawsze ze wszystkim mam pod górkę :(

Gość mmmmmdddtttt
A On wiedział, że zaraz wyjdziesz w tej bieliźnie? Bo jeśli nie, to zwyczajnie poszedł spać. Nie no, to u nas chyba jest lepiej, na przeabieranki reaguje. Na zachęty zareaguje i nabiera ochoty, jednak nie chcę ciągle inicjować i się narzucać. Ani też non stop przebierać. W poprzednim związku miał bardzo duży temperament. Na pewno nie chodzi o wiek, nie ma 30. I mam nadzieję, że nie o mój wygląd. Raczej nie miałam z tym nigdy problemu.

Gość mmmmmdddtttt
Mam mam, tylko nie wiem dlaczego sex jest wtedy taki długi, zy dlatego, że nie może dojść, bo Mu coś nie gra czy dlatego, że dba o moje zaspokojenie. Wg niego oczywiście ta druga opcja. Ale jest milion dwieście pozycji wówczas - mam nadzieję, że właśnie po to aby mnie bardziej zadowolić.

Oczywiście, że wiedział. Nie byłabym zła gdyby nie wiedział. Nie siedziałam tam też 2h żeby go mogło zmulić z nudów ;/ Właśnie mój czasem zareaguje na co 50siątą zaczepkę ale ten seks i tak jest taki hmmm z łaski? Abym przestała zrzędzić? Z obowiązku? Nie wiem... Na pewno nie jest tak jak być powinno.

Gość Warsawman
sprawdzę rozkład jazdy PKP,jakby co to jestes zainteresowana w środę...powiedzmy o 12 ?

Gość mmmmmdddtttt
Mnie najbardziej dobija, że z byłą robił to duże, często. Wiem oczywiście nie od Niego. Jest bratem mojej przyjaciółki, a jego byłą jest przyjaciółka mojej przyjaciółki i o ekscesach wiedziałąm przed poznaniem Go, a ze mną jakoś tego nie robi. No w sumie może i przed tym jak zaczął drugi etat było lepiej. mam nadzieję, że to o to chodzi. W końcu nie jesteśmy ze soba 30 lat a kilka miesiecy.. Co do Twojej sytuacji, to bardzo dziwne, akurat we wspomnianej wyzej y zareagowal na 100%. Jak on to tlumaczy?

Nie wiem już co mam robić ;( już nawet nie chcę takiego seksu z łaski. Uważam, że jestem dojść atrakcyjna przynajmniej na bark adoratorów nie narzekam. Ostatnio coraz częsciej zastanawiam się nad zdradą... Tylko wiem, że jak spróbuję raz to już nie przestane...

Gość Warsawman
nie odpowiedzialas na pytanie :)

Tłumaczy się różnie, że jest zmęczony, że "sika żyletkami" tak gada jak przeziębi pęcherz, że rano bo ogląda film, rano twierdzi, ze się spieszy, potem nie ma jak bo dziecko nie śpi ;/ czasem twierdzi, że za dużo piwek wypił, Wątpię abym miała go czymś zrazić bo jak mu mówię, ze mu loda zrobię do nogi rozkłada aż mu się uszy trzęsą... tylko nie pomyśli, że jak on został zaspokojony to fajnie by było jakby pomyślał o mnie również...

Gość Kocham i ninawidze
U mnie jest podobnie sex raz w miesiącu

Gość jollantta
Dolores a jak był dawniej? od początku tak jest? jesteście małżeństwem?

Gość mmmmmdddtttt
Moj niesk ma , jest duzo czesciej pieszczony. Nie lubi mi robic minetki. Jestem czysta kobieta. Moze problem jest w tym, ze mam tzn motylka, moze nie lubi tego typu waginy. Jestem zadbana, schludnsa, nosze ladna bielizne. I lubie sex, eksperymenty, potrafie zadowolic faceta, a On.. hmm. Nie chce aby Mu bylo dobrze? Wiec lacze sie z Toba w bolu. ;)

mmmmmdddtttt Możliwe, że Twój jest naprawdę przemęczony. Jak reaguje chociaż na zaczepki to i tak jest dobrze ;) wiesz może uważa cię za porządniejszą i boi się robić z tobą różne rzeczy, że źle to odbierzesz?

Gość Warsawman
fotę ? Publicznie ? I jeszcze wiek podac na kafe ? Oszalalaś. Musi Ci wystarczyc zapewnienie,że jestem ok i nie skoncze poki nie zadrżysz z orgazmu 3 razy.

Gość Kocham i ninawidze
Ja akurat bradzo lubię robić loda ale również On nigdy nie pomyśli żeby zrobić i mi dobrze.Leży jak kłoda nie chce mu się nawet ruszać.Zawsze ta sama pozycja ja na nim ale widzę że mu nie zależy na czymś innym.

Gość Kocham i nienawidze
Wymówki ma jeszcze że ma zakwasy po siłowni :O

Gość Kocham i nienawidze
jem kupę śmierdzi mi z ust to pewnie dlatego :(

Gość Warsawman
:o ależ sobie facetów wybrałyscie :o