Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guga92

jestem szczupła, trenuję, a wszędzie mam cellulit ! HELP! ;(

Polecane posty

białko zdecydowanie nie jest przyczyną celluitu. Ile pijesz dziennie? Bierzesz jakieś leki, tabletki anty? Słodyczy w ogóle? Fast foody?

Gość zadbajocialo.pl
witam. polecam chińskie bańki gumowe. nie są drogie bo ok 34zł a rewelacyjne efekty już po 1 zastosowaniu!! polecam!!Magda www.zadbajocialo.pl Wszystko na cellulit,rozstępy,wyszczuplenie

Gość guga92
Pisalam wczesniej, ze pije 1l mleka dziennie- nigdy mniej heh. O bankach chinskich tez mowilam, ze probowalam. Biore tabletki anty i pije 1-2 kawy dziennie, wiec Mg,Zn,Ca itp.

Gość guga92
Ps: tabletki anty: Yasminelle, slodycze to jakis maly batonik raz na 3dni. Raczej od slodyczy wole wypic raz dziennie kakao i nie mam juz ochoty na slodkosci. Fast foody raz na miesiac-nie czesciej. Ale jem malo warzyw i owocow. Raz w tygodniu surowka do obiadu ;p 2razy w tyg jakis cytrus, ew. gruszka. I 2 razy w tyg. Pomidor,ogorek i salata na kanapki ;). na sniadania zazwyczaj mleko z musli i zurawina. Na obiad jakies kotlety z ziemniakami i zupa (raz w tyg do tego surowka ;p). Czasem nie mam ochoty na obiad ze wszystkimi-bo ciagle jest to samo, wiec srednio 2x w tyg. zamiast tego robie 4-5kanapek z wedlina i warzywami. Kolacja czasem jest taka sama (lecz mniejsza) lub platki z mlekiem. Z reszta czasem nie mam ochoty jesc o tych porach to robie sobie kakao lub budyn.

Gość zapraszammm..
http://timehole.pl/?gaba Time hole to najciekawsze zdjęcia i obrazy, szokujące filmiki, pasjonujące artykuły. Daj się pochłonąć!

Gość zapraszammm..
http://timehole.pl/?gaba Time hole to najciekawsze zdjęcia i obrazy, szokujące filmiki, pasjonujące artykuły. Daj się pochłonąć!