Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość svgdfvbf

MAM 21 LAT NIE MAM FACETA BOJE SIE ZE ZOSTANE STARA PANNA!!

Polecane posty

Gość svgdfvbf

nie jestem brzydka, wręcz przeciwnie, ale trafima na samych nieodpowiednich:(

bój się:) Już w wieku 21 lat stwierdzasz ,że zostaniesz starą panną? :) nie przesadzaj:)

Gość Maksiort
co to znaczy nieodpowiednich? jaki bylby właściwy?

Gość madzia:D
Ja mam tak samo naprawde, nawet wiek ten sam i co i g**** tez bym chciala miec jakies fajnego normalnego faceta co nie rzuci po miesiacu

Gość svgdfvbf
WŁASCIWY TZN: -NIE MATERIALISTA - WIERNY - ZEBYM MIAŁA W NIM WSPARCIE -ZEBY BYŁ SOBA I NIKOGO NIE UDAWAŁ -ŻEBY NIE BYŁ MAMINSYNKIEM.

Gość quert
super, a ja podobno jestem mega wyjatkowy i trafilem na dziewczyne ktora tego nie docenia...ogolnei mam wrazenei ze ona zajebiscie potrzebuje mnie kiedy jest cos do zrobienia, jak ma inne towarzystwo i zajecie to momentalnie o mnie zapomina i nie jestem jej potrzebny, mecze sie z tym:/

Gość 11111111
ZDZISIEK ZZA ROGA ODPOWIEDNIM KANDYDATEM JEST, DASZ MU WINO TO MAŁEGO DZISKA ZROBI CIE, I NIE BEDZIESZ JUZ SAMA STARA PANNA, PASUJE CI TO?

Gość madzia:D
svgdfvbf moze chcialabys pogadac na gg?

Kurcze. Jakie te życie jest ironiczne. Jestem normalnym facetem podobno sympatycznym ale spotykam w swoim życiu kobiety które poprostu na mnie nie zaslugują:( A te normalne jak widać też szczęscia nie zaznają.. Dziwne ale nier potrafię tego zrozumieć

Gość Pogubiona zagubiona
O czym Ty mówisz?! Stara panna w wieku 21 lat? Może być Ci smutno, ze nie masz obok kogoś bliskiego, ale nie przesadzaj, że zaraz stara panna.

Gość Pogubiona zagubiona
Offerma, widzę, że oceniasz wszystkich swoją miarą. Skoro sam szukasz przygód na jedną noc, to nie oznacza, że inni też.

Gość Pogubiona zagubiona
Niestety Offerma, ale muszę Cię rozczarować: zdolności jasnowidzenia to Ty nie posiadasz. :-P

Gość Dzis
Chyba o mnie tu mowa...ja nie wiem o co w tym chodzi...co ze mna jest nie tak, chyba nie wymagam zbyt wiele szacunku i troche miłosci... Chyba jest mi pisane byc sama, moze mam sie realizowac na innych płaszczyznach?