Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta567

rozłąka

Polecane posty

Gość Marta567

Witam wszystkich, mój ukochany zaczyna w tym tygodniu pracę w innym mieście. Dostał świetną ofertę, której nie można było odrzucuc. Jego wyjazd jest tymczasowy - rok, może troszkę więcej. Oczywiście zdaje sobie sprawę z tego, że może się różnie ułozyc :) Chciałam Was zapytac, jak sobie radzicie z rozłąką? WIem, że na pewno nie ma jednego sposobu, metody. Jednak po usłyszeniu paru słów, może zrobi mi się lepiej:)

Gość Marta567
ktoś pomoże?

Gość Marta567
ktoś pomoże?

Ja z racji pracy mojego kochanego często się muszę z Nim rozstawać ... I powiem Ci, że jeśli to na prawdę jest to, to nic się nie powinno zepsuć. Powiem więcej. Powinno być nawet lepiej przy okazji powrotów :) Przynajmniej u mnie tak jest, że po każdym powrocie czuję, że on bardziej docenia moją obecność. Tęsknota jest straszna, ale jeśli to prawdziwa miłość to dasz radę i staniesz się dużo silniejsza :)

Gość Ania :***
Jest ciężko ale żyje się chwilą że w końcu się to skończy i będziemy ciągle razem :***

Gość Marta567
Ciężko jest odliczac aż rok czy nawet więcej, do tego boję się, że potem nie dostanie równie dobre oferty u nas w mieście i że będzie mnie namawiał do przeprowadzki do niego. Z racji wykonywanego przeze mnie zawodu nie bedzie to możliwe przez najbliższe 4 lata, a dodatkowo nie chciałabym się ruszac z Trójmiasta :) Traktuję to trochę jako taki "test" dla miłości, mam nadzieję, że damy radę. Chociaż wiem, że po pewnym czasie spotkania jedynie w weekendy, telefony i skype stają się bardzo bardzo męczące. Rozmawiacie codziennie?

Ja z moim wcale nie rozmawiam, ale pisze do Niego z 10sms-ow dziennie, On z racji tego, że jest za granicą pisze tylko na wieczór jak tam na statku i takie tam...