Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ogarniam........ kurde

dlaczego ?

Polecane posty

witam, mam 19 lat i nie rozumiem facetów, a raczej ich potrzeb, tylko jedno im w głowie.. ;| Poznałam przypadkowo pewnego chłopaka, odprowadził mnie po imprezie do domu, dobrze nam się rozmawiało ( byłam szczęsliwa, gdyż po ostatnim 'związku' miałam facetów za drani itp. ) . Wymieniłam się numerami, odezwałam się po dwóch dniach. On zaproponował spotkanie. Było miło, oglądaliśmy film. Bardzo dobrze sie z im bawiłam. Rozumiałam się z nim . Na pozegnanie całuski. Odezwał się po 3 dniach, zaproponował kolejne spotkanie, jednak ja nie mogłam akurat, powiedziała, ze mozemy na drugi dzien, jednak on nic na to nie odrzekł. odezwał się znów za pre dm, rozmawialismy , w czasie rozmowy napisal mi ze mamy inne wartosci, nie napisał mi wprost, ze chodzi mu o seks, ale domysliłam się . Teraz odzywa się do mnie i pisze mijakies głupie zarty w stylu , ze za to jakaś przyjemnosc musi byc, ze jestem mloda nie znam zycia itp ;| Dlaczego faceci są tacy ?

Gość Alicja..
Oj jeszcze na niejednego takiego trafisz.. takie jest życie... miej troskzę dystans do takich spraw... Nie przejmuj się. Napewno trafisz na pożądnego, wierz mi..są tacy. Ale najlepiej trzeba się do niego przebić przez tłum takich jakiego właśnie niedawno poznalaś..

Gość zakręcona na maksa:)
bo to są dranie. nie wszyscy ale pewnie na takiego trafiłaś. teraz chłopak jak pozna dziewczynę daje jej szanse a potem odbiera. no świnia... im najczęściej chodzi o seks... właśnie dlatego nie rozumiem ich... w twoim przypadku to pełne moje współczucie... zaczynało sie jak w filmie, śnie... i jak bańka mydlana to wszystko prysnęł...>> ale poetycko mi to wyszło...;) każdy chłopak ma swoje sposoby... ten to taki nawet romantyczny;) może poszukaj innego. trzymam kciuki;)

Gość samotna33i1/2
korzystaj póki jesteś młoda....seks jest ekstra....potem bedziesz się prosić o seks i bedziesz miała szczęście jak któryś zechce cię przelecieć...

nawet nie wiem po co napisałam to, ale ja mam takie głupie szczęscie, zawsze gdy poznam kogoś troszke lepiej i miło spędzam z nim czas okazuje się , ze zalezy mu tylko na jednym ;| ja nie wiejakim cudem moje koleżanki poznały facetów i są z nimi już dłuższy czas i jakoś na to nie narzekają ;| a ja o !! ;(

dziekuej wszystkim ;) mam nadzieje, ze spotkam takiego normalnego gdzieś, kiedyś ;)