Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wehh24

Sprawdzanie telefonu, archiwum itd.

Polecane posty

Gość Wehh24

Nigdy w zyciu tego nie zrobilam, nie sprawdzilam faceta a mialam wiele okazji (np. on wyszedl do sklepu po papierosy a gg bylo wlaczone). Po prostu nie potrafilam, szanuje czyjas prywatnosc. Ale im dluzej zwiazek trwa i czasem jakies klotnie, troche rutyny sie nieraz wkrada tym czesciej mysle nad sprawdzeniem. Jak czytam tematy na kafe jak ludzie sprawdzaja i dowiaduja sie przykrych rzeczy to mam ochote to zrobic, bo lepiej sie dowiedziec od razu o zdradzie niz po kilku latach lub wcale i zyc mysla ze jest sie z cudownym facetem. Dziwnie mi z ta mysla, bo zawsze zaufanie bylo u mnie najwazniejsze. Boje sie tez ze on mnie przylapie na tym ze sprawdzam mu np. telefon. Zapadlabym sie pod ziemie ze wstydu, tym bardziej ze kiedys mowilam ze nie rozumiem ludzi, ktorzy nie szanuja prywatnosci drugiej osoby. Jeszcze jakbym cos znalazla to co innego, a jak nie bo jest czysty albo sprytny i kasuje to czulabym sie jak idiotka:O A on w przyszlosci by sie dobrze kryl. Uwazacie ze takie sprawdzanie jest OK?

Gość To ja pomyłka
Czasem warto sprawdzić ale tylko jak nie ufasz do końca i masz jakies dziwne przeczucia bo chyba nie warto ryzykować jesli jest wszystko ok w zwiazku

Gość m.s.m
ja sprawdzam za kazdym razem jak sie widzimy ..

Gość Wehh24
Podnosze

żona stwierdziła ,że jestem za głupi by ją zdradzać, a e-maile, czytać nie będzie bo by się zanudziła na śmierć , zawodowymi sprawami , tak durnymi, że nikt o zdrowych zmysłach tym się nie zajmuje...

Sprawdzanie telefonu facetowi jest czymss najgorszym co moze byc...telefon to rzecz prywatna nie mozna takiego czegos robic..a nawet jakby napisal do koleznki co slychac to i tka tylko koleznka kazda oraz kazdy z nas potrzebuje kolegow oraz koleznaki...nie mozna sprawdzac mu archiwum w gg czy cos takiego...to sa rzeczy prywatne..skoro jestes z nim to musisz mu ufac i wogole

Gość Wehh24
Tez tak zawsze uwazalam dlatego nigdy nic nie sprawdzilam. Moj chlopak raczej tez mnie nie sprawdza. Czesto specjalnie zostawiam na wierzchu komorke, nie mam nic do ukrycia wiec nawet jak sprawdzi to bede miala plus. Ale zaufanie zaufaniem a rzeczywistosc jest rozna. Ufam, ok. Ale wiele kobiet tez ufa a potem dowiaduje sie okropnych rzeczy...

Gość tittititriti
moj chłopak stwierdził że jakby chciał zdradzić to szukanie w tel nic by nie dało, sa sposoby żeby dobrze to ukryc, np druga karta sim noszona pod bateria w telefonie.