Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Q rcze F elix

Jestem na diecie i jestem głodna jak wilk. Pomóżcie, co zrobić żeby się nie

Polecane posty

Gość Q rcze F elix

złamać i nie sięgnąć do lodówki nawet po jogurt. HELP:)

Gość Q rcze F elix
chcę do Sylwestra zrzucić 4 kg :)

Gość Q rcze F elix
właśnie zjadcłam jabłko i czuję, że dopiero teraz umieram z głodu😭. Mam słabą wolę i znam siebie, jak sięgnę teraz do lodówki, to nie skończę na jogurciku, dlatego nie mogę nic zjeść:(

Problem polega na tym, że przez głodówkę możesz się naprawdę... roztyć. Efekt jojo. Mówi Ci to coś?

Gość ***podpowiadajka***
oj a tez ja tez nie chce siegnac po cos do jedzenia. mam zamiar tez schudnac tylko troszke wiecej. no i najpierw chce ograniczyc jedzenie wieczorkiem. zostaje woda niegazowana. o kurde mam tylko lekkogazowana :(

Gość uuuuuuuuuuuubu
Jem paroweczki z musztarda i buleczka,polecam przynajmniej humor ci sie poprawi:)

Znajoma w czasie ciąży prawie przestała jeść, bo nie chciała przytyć, zwłaszcza ze nie mogła sie ruszac (ciąża zagrożona). W efekcie braku ruchu i niejedzenia bardzo przytyła, dieta spowodowała zwolnienie metabolizmu

Gość Q rcze F elix
no to mi ktoś przysługę zrobił tą paróweczką:D ale dzięki za rady:) idę się wody napić a za Ciebie, która jesteś również na diecie trzymam kciuki. Ja też nie jestem na totalnej głodówce, jadłam dzisiaj sniadanie i obiad, ale wyeliminowałam kolację i powiem, że jest ciężko. Niech naszą motywacją będzie wejście na wagę, jeśli za tydzień będzie o kilo dwa mniej to będzie nasz sukces:classic_cool:

Gość Spragniony1993
jem wlasnie pizze/kurczaka/kebab lub batona :classic_cool:

Gość s ndujbdujsbdusjdbjs
Pierl diete, zostan Tap Madl :)

Podziel to śniadanie i obiad na malutkie porcyjki, 5-6 w ciągu dnia, to powinno pomóc Ci przetrwać. Nie dopuszczaj do dłuższego uczucia głodu!!!! Chyba ze chcesz, zeby organizm do perfekcji wyćwiczył odkładanie w biodrach kazdego kęsa, jaki zjesz.

Gość Q rcze F elix
dobrze radzisz z tym podziałem. A ile więcej będzie przyjemności w jedzeniu:) Dzisiaj byłam taka głodna, że obiad wciągnęłam w 5 minut, ale jutro podzielę go sobie na 2 porcje :classic_cool:

OMG Co to jest 4 kg. Nawet by mi sie zaczynac nie chcialo. Ja jak na razie -10 przez miesiac i jeszcze drugie tyle by sie przydalo zrzucic. W swieta 0 zarcia. Pij duzo to Ci sie odechce jesc. Ja codziennie z 1.5 litra herbaty pije a jem malo co.

Gość Q rcze F elix
no to gratuluję 10 kg to ogromny sukces :) ja sobie założyłam realnie 4 kg, chociaż do ideału to pewnie i z 6, 7 mogłabym schudnąć. Jednak nie chciałam sobie nadać zbyt trudnego zadania, które by mnie zniechęciło. Musze sie jeszcze przełamac z zielona herbatą, której nie cierpię ale jeszcze bardziej nie znoszę czerwonej. Z czym to świństwo pić?

Odkładanie zapasów w postaci tłuszczyku to dla organizmu sposób (wytworzony przez ewolucję) na przetrwanie okresów głodu. Nasi przodkowie nie mieli tak łatwego dostępu do zarełka, jak my :) NIE WOLNO SIĘ GŁODZIĆ - dla naszego ciała uczucie głodu jest sygnałem, ze trzeba oszczędzać energię i magazynowac ją. W postaci tłuszczu :)). A więc małe porcyjki, za to często - minimum 5-6 w ciągu dnia. Trzeba organizm przekonać, ze moze to na bieząco spalać i nie musi robić zapasów :))

Gość Q rcze F elix
jak na ironie włączyłam na kuchnia tv :O na szczęście smażą ryby, których nie znoszę:P dziękuję Wam za dobre rady i za to że zajęta pisaniem z Wami nie poszłam do kuchni:classic_cool:, pójdę już spać i będę śnić o kebabie 😭🖐️

Mozesz schudnac ile chcesz. Kazdy moze schudnac ile chce tylko trzeba sie za siebie wziac. Nie ma czegos takiego jak nie moge. WIem to po sobie. Ja prawie codziennie biegam + inne cwiczenia i naprawde jest roznica (razem okolo godzine dziennie mi to zajmuje). Jeszcze jakis miesiac temu przebiegniecie kilometra to byl problem (czas pewnie ponad 9 minut). Teraz juz na luzie zszedlem ponizej 6 minut a wciaz mam nadwage. Jeszcze z miesiac minie zanim dojde do prawidlowej wagi.

Gość Ponitlessss
Wpierdalaj warzywa do woli. Nie przytyjesz od nich

Gość Q rcze F elix
wczoraj grzecznie poszłam spać ale przypuszczam, że dzisiaj problem znów się powtórzy :) jak na razie boję się wejść na wagę, ale już czuję się lżejsza, bardziej aktywna :classic_cool:

Gość Q rcze F elix
właśnie... teraz się katuję a w święta? :P to co schudne nadrobie:D

Gość Q rcze F elix
złamałam się:( zjadłam małą miseczkę zupy jarzynowej nagotowanej na rosole, ale dosłownie 5 łyżek :)