Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youuoyyouuoyyou

nienawidze facetow czemu on to robi nie wiem jak mam postapic

Polecane posty

Gość youuoyyouuoyyou

pracuje od pol roku z pewnym chlopakiem odrazu przyadlismy sobie do gustu zaczelismy sie spotykac ,byly romantyczne chwile a tu nagle mi z miesiac temu powiedzial,ze jego byla dziewczyna tez pracuje w tej firmie ale juz do niej nic czuje...a z tydzien temu zaczal mi mowic,ze spedzil z nia cudowne chwile,ze ma sliczny glos ,ze ma to ccos w sobie...opowiedzial mi nawet ich pierwszy pocalunek..dzisiaj mnie olewal i tak sie do niej ciagle przystawial mam ochote sie zwolnic ale nie moge bo z praca ciezka ale dzisiaj sie poplakalam w pracy w lazience znowu porazka tak mam zaawsze

Gość utyuytuytuytuytu
ale o co ci biega dziewczyno? przecież nie jesteście razem, nie jesteście parą, tylko dobrymi znajomymi. to że przypadliście sobie do gustu nie oznacza, że on w tobie widzi kobietę z którą chciałby być. robisz sobie złudne nadzieje i sama się nakręciłaś a teraz lamentujesz? nie rozumiem.

jakas masakra,zbyt szybko sie chyba zaangazowalas w to wszystko,ah my kobity czasami jak sie nam jakis atrakcyjny koleszka trafi na horyzocie to sie wlasnie tak nakrecamy same....pozatym niejestes z nim to nierozumiem dlaczego mialabys sie zwalniac z pracy:),glowa do gory dasz rade:)....swiat ci sie chyba niezawali....

Gość youuoyyouuoyyou
to po co mi cholera mowil,ze jestem fajna dziewczyna,ze mu sie podobam ze moglby byc ze mna... PO CO??? noi moja wina