Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studniowkowanoc

Na studniówke ide sama, co myślicie?

Polecane posty

Gość studniowkowanoc

Nie mam partnera na studniówke i jestem skazana spędzic ten bal samotnie. W klasie praktycznie każda ma chłopa, czy wyśmieja mnie ludzie ze szkoły ze sama poszłam? Może zrezygnowac?

Gość prawiczek24
ja nigdy nie miałem dziewczyny, jestem prawiczkiem i możesz mnie zaprosić na studniówke :)

Gość prawiczek24
ja nigdy nie miałem dziewczyny, jestem prawiczkiem i możesz mnie zaprosić na studniówke :)

Idź sama i baw się dobrze. Ja poszłam z facetem, który totalnie spieprzył mi tę noc. Jeśli koniecznie chcesz iść z kimś to poproś kolegę- wile osób z mojej klasy tak zrobiło :)

Gość studniowkowanoc
Fajnie że jesteś prawiczkiem ale ja nie o to pytam :)

Gość studniowkowanoc
No własnie łatwo mówic idz sama ale cos czuje ze zrezygnuje w ostatniej chwili bo mi głupio, jak bedzie wolny taniec a ja bede siedziec, nie mówiac juz jak sie beda na mnie patrzec ;/

Gość jjyjyjyjy
zaproś mnie, skąd jesteś mała miejscowość jakaś ze nie masz z kim iść?

I wybawisz się lepiej niż te które idą z kimś... uwierz mi. Ja byłam z moim obecnym partnerem i co... Większość czasu musiałam spędzić z nim, zamiast z kolegami koleżankami z klasy. On nie znał praktycznie nikogo, bawić też niespecjalnie się chciał. Wiec ja trochę się bawiłam, trochę siedziałam z nim i studniówka nieciekawa była. Moja przyjaciółka była sama.. Wybawiła się za wszystkie czasy, do tego stopnia, ze zgubiła obcasa od buta :D

Gość spragniona jola
jeśli ludzie ze szkoły są normalni i lubicie się, to nie wyśmieją cię; u mnie w lo kilka dziewczyn było na studniówce bez partnera i to nie było przeszkodą w dobrej zabawie; na studiach na połowinki poszłam sama, i też dobrze się bawiłam; wszystko zależy od twojego nastawienia i ludzi, którzy również będą na studniówce

Kochana u nas na studniowce była jedna wola piosenka. na takich imprezach nie grają zamulaczy. To nie wesele, gdzie będzie leciał "biały miś"

Gość Drągal_25
hej skąd jesteś ja moge z tobą pójść ?

Gość studniowkowanoc
Dzięki :) ale nie pisze tutaj żeby znalezc partnera bo sobie nie wyobrażam z obcą osoba isc, tylko czy nie będe sie źle bawic sama, te zdjecia tance w parach uciekne stamtąd prędzej :D

no na mojej studiówce właśnie było tak troche weselnie :/, no ale nic.. ogólnie to luz :) też miałam problem z partnerem bo mój chłopak poleciał do USA tydz. przed studniówką i poszłam z kumplem :)

Gość anthia
znajome były z facetami i większość studniówki przesiedziały przy stole za to ja z kumpelkami bawiłyśmy się świetnie do rana :D

Oj boże co Wy macie za problemy. Ja na studniówce byłam sama i tak się wytańczyłam że 3 dni mnie stopy bolały. Laski teraz są jakies przewrazliwione, ciągle tylko "co o mnie pomyślą jak pójdę sama". A co Cię to interesuje? Pokaż im że mozna się świetnie bawić będąc samej, jeszcze Ci będą zazdrościły że z każdym facetem będziesz mogła zatańczyć a one tylko ze soim partnerem.

Gość ja na mojej 100dniowce
bylam sama. Fajnie sie bawilam, ale t dlatego, ze nie bylam jedyna dziewczyna ktora szla tam sama. Moja najleposza kleznaka z tamtych czasow szla sama i jeszcze 3 inne dziewczyny i w dodatku polowa chklopakow z klasyc zego sie nie spodziewalam. Bylo fajnie, ale jezeli tylko Ty bys miala tam byc sama bez partnera to hmmm ja bym na Twoim miejscu zrezygnowala . Nie wierz w bajki ze studniowka jest raz w zyiu i trzeba na niej byc. Bywalam na o wiele lepszych imprezach niz syudniowka

Gość studniowkowanoc
Jakbys widziała żal w oczach każdej koleżanki/kolegi na tekst że idziesz sama to tez byś była przerważliwiona uwierz :D Nie wiem co zrobie najwyżej strace ta studniówke ale nie będe sie przynajmniej czuła jak życiowy przegraniec :)

Ja poszlam sama :D wybawilam sie za wszystkie czasy, tanczylam z kumplami, podrywalam kelnerów, tanczylo sie z innymi obecnymi na sali kotrzy prosili do tanca :D także idź :D

Ja byłam sama i było beznadziejnie, bo reszta albo była non stop ze swoimi drugimi połówkami albo chlała wódę - a ja wtedy jeszcze nie :(

Gość TURYSTYCZNAKONSERWKA
A TO WYPIERD ALAJ A KOGO TO OBCHODZI PACANE

Gość spragniona jola
kto ma wypierdalać, bo nie zajarzyłam?

Gość gghgjghjg
a gdzie Twoi koledzy i znajomi??

Gość studniowkowanoc
no ja tez nie zajarzyłam, ale mniejsza z tym:) Kolegów to zazwyczaj mam takich że to chłopaki moich koleżanek no a tak to raczej nie mam zbyt wielu, z reszta głupio mi że to ja musze zapraszac, może jestem staroświecka:D BIZONICA a nie było Ci dzienwie że nie tańczyłas poloneza ani wolnych? Ja sie boje ze jak wszyscy beda w parach to jak nie bede miała przecież z kim tańczyc... ;/

Nie tanczylam poloneza tylko dlatego ze byla zla organizacja. Mielismy studniówke z 2 technikami gdzie sami faceci i mogli nas polączyc w pary.. ale nie...przeciez laski tamtych chlopaków musialy tancyzc poloneza choc to nie ich studniówka. Bylo mi troche szkoda..ale machnelam na to ręką i zatanczylam z kims innym poloneza o północy. Nie bylo mi glupio ze nie tancze, a bawilam sie swietnie jak nigdy :P :P :P na koncu juz mi sie sukienka rozwalila, wlosy rozburzyly ale co tam :P

Nie wszystkie wolne tanczyłam, ale czasami prosili faceci do tanca :P takze nie narzekalam :P