Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoe85

Chyba prześpię się z żonatym facetem...Powstrzymajcie mnie!!!

Polecane posty

Gość Zoe85

Bo sama się chyba nie powstrzymam :(

Gość helloooł
Nie powstrzymam, bo sama to robię :D

Bedziesz zalowac. Nawet jesli bedzie to jednorazowy numerek, czy tez kilkutygodniowa zabawa. A jesli cos powazniejszego... to tez wspolczuje. Nie umoralniam, stwierdzam fakt. Chyba, ze nie masz sumienia. Wtedy rob co chcesz.

Gość Zoe85
Sama już nie wiem, czuję się trochę jak zwierzę, bo nie panuję nad swoim popędem... Chyba go kocham, a on...on jest ode mnie sporo starszy, ma żonę i 8-letnie dziecko. Nie wiem co robić :(

Gość helloooł
Tak szczerze to nie pakuj się w to. Dużo nerwów kosztuje :P

Gość jakcię swędzi
to zrób to i się tu nie chwal, bo szkoda na ciebie czasu

Romanse tylko dla wypranych z sumienia i uczuc. Nie wiesz co sie pakujesz. I tu pomysl o sobie. Nie o nich. Czy na prawde jestes na tyle silna zeby znosic steki jego klamstw, ich zdjecia w portfelu... a potem robic za lokalna dziwk.e. Zastanow sie czy warto...

Gość ks misjonare
Stałem na spieczonej południowym słońcem ziemi, spoglądając na cierpiącego nazareńczyka z wolna konającego na drewnianym krzyżu, gmerając sobie po kryjomu przy jajach, gdy nagle umysł mój ogarnęła niezwykła iluminacja... Gdy tylko zapadł wieczór, niczym żmija pustynna podpełzłem do krzyża, aby ukradkiem wykraść zakrwawionego trupa cuchnącego kałem i uryną. Owinąwszy zwłoki w dywan, ruszyłem ostrożnie w kierunku stajenki nieopodal domostwa jednego z cieśli żyjącego w konkubinacie z znaną w całym Jeruzalem ladacznicą słynącą ze swych wyuzdanych perwersji; między innymi zbliżeń z osiołkiem. Tak więc, gdy tylko dotarłem już na miejsce zwinnie lawirując pomiędzy rzymskimi patrolami, rozwinąłem dywan i spojrzałem na smutną, martwą aczkolwiek wciąż piękną twarz. Doznałem nadzwyczaj twardej erekcji. Rana na boku wyglądała jak usta lubieżnej nałożnicy, wilgotne, i spragnione perlistego nektaru życia, którym zamierzałem je suto napoić. Delikatnie rozchyliłem rozciętą tkankę, po czym wszedłem w nią. Cudowna śliskość i wilgoć wnętrza rozbudziła mą chuć do granic możliwości... Młóciłem biodrami bez opamiętania, uderzając czubkiem swego penisa płuc, z nadzieją przebicia się aż do samego serca.

Gość GHFJCYF
TEN FACET NIE JEST I NIGDY TWOJ NIE BEDZIE, WPLACZESZ SIE W CIS Z CZEGO SIE NIE BEDZIESZ MOGLA WYPLATAC, SKRZYWDZISZ SIEBIE, JEGO, JEGO ZONE I CO NAJGORSZE DZIECKO-JEGO DZIECKO POMAGALAM SIE KIEDYS PODNIESC TAKIEJ JEDNEJ Z CZEGOS TAKIEGO BO WYWIAZAL SIE Z TEGO DLUGOLETNI ROMANS, ON CHCIAL ODEJSC OD ZONY ALE... ZMIENIL ZDANIE DLA DZIECI, KOCHANKA SIE ZALAMALA, PRAWIE NA TAMTEN SWIAT SIEBIE WYSLALA... TROCHE WYOBRAZNI KOBIETO!!!!! NIE ZBUDUJESZ SWOJEGO SZCZESCIA NA CZYJIMS NIESZCZESCIU!!!!!!!

Do autorki, przestrzegam bardzo, bo stąpasz po cienkiej linii. Ja miałam dość nieprzyjemną przygodę z kilka lat starszym mężczyzną, żonatym dodam, który ubzdurał sobie, że "musi mnie mieć" (samo to sformułowanie, które padło bezpośrednio z jego ust, dotknęło mnie do żywego). I choć robiłam wszystko, by omijać go szerokim łukiem, napraszał się niemiłosiernie. W dość wąskim gronie musiałam się siarczyście tłumaczyć z rzeczy, których nigdy nie robiłam - frustrujące. Na dodatek po jakimś czasie moje zawodowe ścieżki splotły się z... jego żoną i dzieckiem! Los bywa przewrotny, a kobieta zawsze stoi na przegranej pozycji. Jakikolwiek związek dwóch osób to dla mnie znak STOP, radzę i Tobie to samo.

Gość GHFJCYF
WIEDZ O TYM ZE NAJMNIEJSZA MYSL O NIM OTWIERA BAGNO PRZED TOBA, RESZTA TO KWESTIA CZASU, NIE MIEJ POTEM DO NIKOGO PRETENSJI, SAMA SIE W TO PCHASZ, SAMA PONIESIESZ KONSEKWENCJE

Gość Zoe85
Wiem, że macie racje. Naprawdę. Problem polega na tym, że widujemy się prawie codziennie ze względów zawodowych i w najbliższym czasie to się na pewno nie zmieni. Zawsze wydawało mi się, że jestem twardą babką, że nie dla mnie romanse i odbijanie innych kobietom mężów. Ale nawet nie wiecie jaki od potrafi być czuły i uwodzicielski...Sprawia, że czuję się tak wyjątkowo jak nigdy wcześniej. Bardzo trudno jest mi się opierać, a robię to już 3 miesiące...

Przestań się nakręcać, jemu chodzi wyłącznie o (przepraszam) "zaliczenie Cię", odhaczenie, dodanie kolejnej do kolekcji. Uwodzicielski, czarujący? Błagam Cię, jak piesek głodny - zawsze merda ogonkiem na widok miski pełnej jedzenia...

Gość lalalalalanananaa
jestem w takiej samej sytuacji... zonaty facet chce sie ze mna przespac,mowi jaka jestem piekna,w jego typie itp.mimo tego, ze mi sie podoba nie zrobie tego! znam siebie i wiem ze strasznie bym przezywala to ze poszlam do lozka z zonatym!chociaz sam fakt ze facet ktory ma zone bajeruje inna laske juz jest zenujace! nie ja po prostu wiem jakbym sie czula po nocy z nim spedzonej...myslalabym o jego zonie i dzieciach ktore czekaja w domu... gryzlo by mnie sumienie strasznie.

Gość helloooł
Śmieszą mnie wypowiedzi ze romanse są tylko dla wypranych z uczuć i bez sumienia :d Żal !!!!!!!!!!!!

Gość GHFJCYF
to moze przestan chodzic w mini, nie maluj sie wlosy w kuca zwiaz, zacznij nosic stare ciuchy i masz problem z glowy, jak sie chce mozna nie nakrecaj ze jest ci ciezko, tobie sie topoprostu PODOBA!!!! egoistka jestes!!!idziesz tez na latwizne bo nie potrafisz sobie znalezc faceta wiec bierzesz co pod reke wpada!!!!

Gość lalalalalanananaa
ja tam jestem zdania ze kazdy robi co uwaza za stosowne!jesli ty chcesz isc z zonatym do lozka prosze bardzo! ja mowie o sobie-mimo tego ze ten czlowiek mi sie podoba jest jakas chemia nie pojde z nim do lozka,bo jest zonaty i koniec i kropka!!! a 10 przykazan bozych znasz?? jak nie to sobie poczytaj i nie grzesz bo pojdziesz do piekla :P

Gość i pewnie do tego jestes
brzydka, w najlepszym wypadku przecietna, facet jest bystry, wiedzial jaka baba najlepiej sie na ofiare nadaje, nie martw sie, oni wiedza wiecej niz myslisz

Gość i pewnie do tego jestes
i zakompleksiona, myslisz ze on podniesie twoja samoocene bo jest zakazany, zonaty a ty go mozesz miec??? glupia baba

i tak sie przespi....po co te gadki, ale mam nadzieje, ze za 10 lat jakas gówniara również przespi sie z twoim mężem:) a ty bedziesz moze przy kołysce chorego dziecka, zasmarkana i zapłakana,bo dzieciakowi antybiotyk nie pomaga, a jest to wyczekiwane dziecko, pierwsze poronilas, ale nikt o tym nie wie, poza tym masz tluste wlosy, ale kochasz swoje dziecko, poswiecilas wszystko dla faceta który RUCHA TERAZ 25 LETNIĄ GÓWNIARĘ powodzenia ZOE:)

Gość lalalalalanananaa
ty nie jestes glupitylko pierdolniety!!! a ty bys chcial zeby inny ci zone dymal??albo meza omotal!!!no pewnie chodzenie do lozka z zonatymi to nic takiego!!!to po co ludzie sobie przysiegaja milosc wiernosc... kurwa on juz rok za mna lazi myslisz ze gdybym byla brzydka to by tak za mna latal?? pierdolnij sie w leb i to mocno.

Gość i pewnie tak bedzie
bo podobne przyciaga podobne :)

hehe moja ciotka swietej pamięci ciocia stasia odbila ciezarnej dziewczynie narzeczonego, biedna helenka zostala panna z brzuchem, stasia poszla do oltarza z mezem, ktory za rok zginal na wojnie, helenka urodzila dziecko i wyszla za mąz za mlodszego brata cholernej stasi-przezyla z nim 55 lat i umarla, kochal,szanowal, a syna przysposobil nazwisko dal i byl jego ulubiencem:) no bo same dziewczyny mieli, aż 5... stasia wychodzila 6 razy za mąż, za każdym razem umieral jej po roku, dwóch ,pieciu, zostawiali sieroty, zostawiali dzieci, byla ladna,bogata... ale nigdy nie byla szczesliwa, czyzby pokuta za helenke? brat stasi i helenka przezyli dlugie polwiecze, do tej pory mysle o nich jak o ludziach dobrych,prostych,zgodnych, ze z łez powstalo tak wielkie szczescie

Gość i pewnie tak bedzie
ja nie dymam i moja zonka moze byc spokojna kocham ja ponad zycie i dzieciaki tez, na inna nawet nie spojrze a jak bedzie mnie kokietowac to jej splune miedzy cycki

Gość i pewnie tak bedzie
a ten kolo co leci na ta malolate no to coz zwykly luj jest, po co przysiegal??? no mowie luje przyciagaja luje, ta malolata i on sa siebie warci niech ida sie pierdola nawet codziennie przeciez to najwazniejsze w tym momencie zeby sie pierdolic i do tego cala ta gra zmierza