Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoe85

Chyba prześpię się z żonatym facetem...Powstrzymajcie mnie!!!

Polecane posty

Gość irene-racja
tak jest, tez znam dziewczyne ktora odpokutowala wlasnym zyciem za to ze zdradzila, tacy ludzie sa przekleci u Boga bo nie uszanowali przykazania i Bog sie od nich odwraca, nie uloza sobie pozniej zycia czeka ich zycie na wygnaniu i uslane pasmem nieszczesc

Gość Zoe85
On ma 55 lat i jest dyrektorem banku. Tak więc seks to nie wszystko w tej całej historii. Dzisiaj musiałam załozyc do pracy pampersa, bo jestem cała mokra

Gość Zoe85
Idiotyczny podszyw... Nie, jeszcze się nie udało ;)

Gość smutna-serenada
tez sama to robie, wiec powstrzymywac nie bede. Ale u mnie to milosc nie wchodzi w gre. Tylko przyjazn i seks :-D

Gość ginekholog
rozpie­rdol małżeństwo! brawo!

Gość Zoe85
Dzisiaj dla odmiany się z nim nie widziałam, ale za to przysłał mi kilka bardzo sympatycznych smsów...

Gość jakiś koleś
Jesteś (i inne podobne tobie) puszczalską k*rwą i w przyszłości jak już poznasz kogoś z kim będziesz chciała być przez resztę życia to będziesz bardzo tego żałować, no chyba że jesteś już tak sk*rwiona że będziesz "dawać dupy" przez całe życie i nigdy się z nikim nie "pokochasz", będą cię rżnąć bez głębszego uczucia, tylko po to żeby z przyjemnością spuścić z kija i nikt o zdrowych zmysłach nie będzie chciał z tobą być, no chyba że się na prawdę zmienisz z własnej woli, tak więc przemyśl swoje postępowanie

Gość Tadeo
kozystaj z zycia bo potem bedziesz załowac a moze on tego tez chce

Gość fhfgh
powiem ci tylko jedno, póki nie jest za pozno wycofaj sie z tego gówna, facet jest zwykłą szmatą, jesli pojdziesz z nim na taki uklad skrzywdzisz niewinne ci osoby, pomysl o jego zonie i tym dziecku, bądz wobec nich uczciwa, i nie wierz we wszystko co ci mowi ta szmata, gdyz on ci moze kazdy kit wcisnąć, jesli juz nie chce byc z twoja zona to jego problem nie twój, i wcale nie jestes w nim zakochana tylko zauroczona ale wkrotce sie odkochasz, chybza ze bardzo chcesz byc z kims kto ci za jakis czas zrobi to samo z inną dziewczyną... sama mialam lata temu taki przypadek, bo jako glupia dziewczyna wierzyłam w przeznaczenie, teraz dziekuje Bogu ze los nas rozdzielił, a jesli cie cipka az tak swiedzi to idz sobie kup wibratora..

On przed Bogiem ślubował wierność swojej żonie, nie wchodź Bogu w drogę, nie warto. Za to się płaci, zawsze. Będziesz kiedyś zadowolona że z tym wygrałaś, a jeśli to zrobisz to nic Ci nie zostanie, oprócz kilka niewartych słów na wietrze, zgnojonej godności i nienawiści do siebie samej. Żby facet ze złota był,nie warto, nie ma takiej ceny żeby było warto.

Gość fhfgh
on cie bedzie kusił na seks bo juz wie jak z kobietami pogrywac a juz w szczegolnosci naiwnymi, wie co powiedziec zebys miala ochote, ale masz swoj rozum i pomysl o konsekwencjach a napewno nie są rozowe, posłuchaj rady kogos kto sam przez to przechodził i gdybym mogła cofnąc czas to bym nie pozwolila mu sie do siebie zblizyc... jego formą taktyki było to ze cwel nie przyznał sie ze ma rodzine i jak na swoj wiek bardzo młodo wyglądał, a potem sie w nim zakochałam i juz było za pozno, moja miłosc była wazniejsza niz szacunek wobec jego zony ktora mi nic nie zrobiła..