Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki slodki ten pieseczek

co dzisiaj jedliscie?

Polecane posty

jw ja na sniadanie 1,5 bulki z pasztetem i herbata zielona z cytryną do picia obiad: zupa pomidorowa ziemniaki, kura smażona i sałatka z niektórych owocow poludniowych, pomidora, soku z cytryny, oliwy z oliwek plus rodzynki i pistacje kolacja bulki z serkiem wiejskim ze szczypiorkiem oprocz tego cala czekolada, batonik, pistacje, zielona herbata i to chyba wszystko

Gość kasiaa1990rrrr
sniadanie - kawałek pizzy a pozniej 2 kanapki i troche salatki i to tyle :O

Gość a teraz jeszcze
teraz zjedz swoje góóówno, góóówno mnie obchodzi co zerzarłaś i czym się nawpieerdalałaś dzisiaj lub wczoraj albo rok temu

Gość a ja nażarłem się wafelków
kakaowych :classic_cool:

Gość eerreere
sniadanie-paczek bulka z ryba bulka z serem salatka cezar jogurt

Gość uiollikuj
rano drożdzówka południe drożdzówka obiad - nic wieczorem - 4 kanapki z batonu z wędliną przed chwilą serek danio

Gość monika riczartson
co to są kanapki z batonu? nie kumam

Gość a teraz jeszcze
dooopy rosną i tak trzymajcie, niech każda waży w wieku 20 lat co najmniej 85 kg. , prosta piłka , idealne do ślubu jako prosiaka przerobić na wyroby :) kaszanka i pasztetowa oraz słonina

Gość jedzenie GMO
jedzenie GMO

Gość poszłam do cerkwi
2 kromki ciemnego chleba z serem żółtym 2 miseczki rosołu, ugotowałam bo chora jestem i miałam ochotę rogalik francuski 2 kawałki ciasta 2 kromki chleba z serkiem topionym

Gość vegetariannnn2121
sniadanie: jablko obiad: ziemniaki z sosem czosnkowo pieczarkowym + pelno zielonych warzyw podwieczorek: 2 ciasteczka kolacja: jablko

Gość kasiaa1990rrrr
ja tam waze 54 kg przy 173 cm i wpierdalam wszystko co chce :P np. przed wczoraj zjadlam o godz 23 3 duze kawalki pizzy :)

Gość eeeeeeeenergia--25 lata
sniadanie- 2 kanapeczki z ciemnego chleba z szynka i serem zółtym, herbata, mandarynka lunch- kanapka z tatarem, mandarynka obiad- pizza mrozona z supermarketu ;/ kolacja - 2 wafelki małe, budyn.

Gość a teraz jeszcze
eeeeeeeenergia--25 lata , życzę fantastycznego gazowania po tej kolacji ale do faceta to raczej nie podchodź :)

parówka z 2 kawałkami chleba + herbata, wafelek, mandarynka, zupa wiejska, gołąbek, mandarynka, groszki czekoladowe, gołabek, wafelek:classic_cool:

Gość eeeeeeeenergia--25 lata
Ale to taki budyń "goracy kubek" do zalania goraća wądą wiec watpie by coś mnie ruszyło. Swoja droga głodna jestem troche ;)

Gość Rum-cajs
takie diety prowadzicię, że gdyby teraz żył i malował obrazy znany malarz z epoki podziwiania kobiet , który malował tylko krągłe kobiety to teraz ten malarz znany i podziwiany dałby obecnym kobietom w twarz za to, że przestały wyglądać jak kobiety , prawda panie Rubens ?

Gość Rubens Peter
Oj prawda panie Rum-cajs, kobieta w dzisiejszych czasach to szkeielet i kosci. Nie ma cialka do kochania. Gdzie te kraglosci:(

rano drożdzówka południe drożdzówka obiad - nic wieczorem - 4 kanapki z batonu z wędliną przed chwilą serek danio bardzo zła "dieta"