Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna przystojniaka

WQ kazdym serialu zdrady- w zyciu realnym tez faceci tak zdradzaja?

Polecane posty

Gość dziewczyna przystojniaka

Czy naprawde jest mozliwe aby facet byl wierny? W pracy zawsze moze poznac ladna kobiete. Moj np pracuje w szpitalu, mnostwo mlodych pielegniarek. Szkolenia, wyjazdy....Przeciez nie tylko ja jestem ladna, zadbana,seksown.Takich kobiet sa setki, jeszcze ladniejszych, madrzejszych. Wierzycie waszym facetom? wierzycie ze naprawde nigdy was nie zdradzi?

Gość aska sweet24
nawet nie wiesz jakimi kurwiarzami są faceci, np.mój brat ciągle jeździ w delegacje i zdradza swoją żone a ja go musze kryc:( nie chce cie martwic ale faceci to kurwy i okazji nie przepuszczą

Gość 9KUJYHTGRFD
niestety takie zycie. sa wyjatki, jak we wszystkim ale malo. mozna to poznac juz na poczatku. jak facet jest czarujacy, pewny siebie to wieksze prawdopodobienstwo. ja trafilam na takiego niesmialego ze gdybym ja pierwsza go nie zlapala za reke, nie pocalowala to pewnie mineloby kilka miesiecy zanim on by to zrobil. zawsze bylam go pewna bo nie potrafilby zaciagnac do lozka obcej kobiety ani nawet kolezanki. ale zdradzil mnie-ze swoja ex ktora "byla nachalna i zaczela go rozbierac":O

Ja tam ufam swojemu facetowi...wiem ze juz nie raz mial okazje do zdrady a jednak tego nie zrobil..jedna kobieta chciala sie z nim pocalowac i byla juz blisko wtedy moj ja odepchnal i odszedl ta za nim pobiegla zaczela go szrpac i wogole krzyczala ze on i tak bedzie jej..

Gość dreseslovers
"ciche wody" - tacy faceci są najlepsi w zdradzaniu :-D a jeszcze lepsze kobiety co zarzekają się - mój to nigdy, nigdy w życiu mnie nie zdradzi:-D ja taka byłam i siem zdziwiłam:-D

Gość 9KUJYHTGRFD
ciche wody najgorsi bo kobieta mysli ze ma taki skarb, prosto po pracy do domu, ma kumpli a nie kolezanki, taki dobry, kochany, wpatrzony z nia a jak sie okazuje ze swinia z niego to boli podwojnie