Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghfgfhfffh

Oto mój ideał kobiety

Polecane posty

Gość Rubens Peter
Z housa tak??

Gość sdgdgds
Bardzo fajna :) nie powiem że nie,ale od mojego ideału odbiega.No ale jak to się mówi są gusta i guściki :P

Gość ghghfgfhfffh
Tak, grała również w Housie

Gość sdgdgds
A w jakich jeszcze filmach grała??Bo tylko z Hausa ją kojarzę.

Gość ooooooooooohahahahaha
mój facet ma większe cycki

Gość ghghfgfhfffh
Hmmm Turistas (horror), Podwójna tożsamość, Dziewczyna z sąsiedztwa, Al Yankovic story...

Gość sdgdgds
ooooooooooohahahahaha Cycki to nie wszystko :P chociaż nie powiem że mogła by mieć troszkę większe :)

Gość ghghfgfhfffh
W takim razie współczuję facetowi z cyckami :) Dla mnie są idealne, takie w sam raz do ręki

w sam raz do ręki? Przecież ona NIC tam nie ma! Wygląda jak gej, ale to już moja opinia, prawdziwej kobiety z biustem.

Gość ghghfgfhfffh
Pokaż zdjęcie to ocenimy jak "prawdziwa" jesteś :) Masz świetną figurę, jędrne piersi i śliczną buzię...? No właśnie.

Mam :) Dla mojego faceta, nie dla Ciebie, a oceniać mam prawo. Jako rasowa kobieta o KOBIECYCH kształtach - jestem na NIE. Wybrałeś geja a nie kobietę. Ale może to właśnie Cię w niej pociąga.

zołza widać też ma wklęsłą klatę

Gość ghghfgfhfffh
"Mam Dla mojego faceta, nie dla Ciebie, a oceniać mam prawo. Jako rasowa kobieta o KOBIECYCH kształtach - jestem na NIE. Wybrałeś geja a nie kobietę. Ale może to właśnie Cię w niej pociąga." Strasznie nerwowo zareagowałaś na ten topic :) Ciekaw jestem dlaczego :)

bo brzydzę się pedałami, a fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zamiast płuc mam mikro oskrzela co umożliwia mi posiadanie zapadni piersiowej :) żebyś ty chociaż znośnie ładna była, to byś się nie rzucała jak stonka na ziemniaki

będę szczera - twarz ma ładną, reszta nastoletni chłopczyk.

Gość sdgdgds
ooooooooooohahahahaha Mam Dla mojego faceta, nie dla Ciebie, a oceniać mam prawo. Jako rasowa kobieta o KOBIECYCH kształtach - jestem na NIE. Wybrałeś geja a nie kobietę. Ale może to właśnie Cię w niej pociąga. Haha no chyba sobie żartujesz :P masz rację że piersi ona nie ma zbyt dużych ale ma przynajmniej prawdziwe :P i jakoś nie uwierzę że jesteś ładniejsza od niej jak Ci się tylko wydaje bo to że mężusiowi się podobasz w cale nie znaczy że jesteś śliczna :P (chociaż jak dla mnie to sobie możesz pisać takie brednie :P) Bardzo fajna aktorka :)

Gość mrauuuuu
to ja Ci powiem dlaczego ona taka nerwowa... Bo ma wielką dupę i ogromne obwisłe cyce ha ha ha!

Gość ghghfgfhfffh
"bo brzydzę się pedałami, a fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" To po co się udzielasz? :) Gdybym zobaczył temat, w którym ktoś pisze o swoim ideale, który nie zgadzałby się z moim wyobrażeniem piękna po prostu bym go zignorował :) A ty się strasznie gotujesz :) Złość urodzie szkodzi "prawdziwa kobieto" :)

zolza, a w twojej stopce piszą, że jesteś bazylem i paszczurem D No to już wiem, czemu się tak na mnie obrażasz :P

ghghfgfhfffh -A ty założyłeś temat licząc że wszyscy się zgodzą z twoim ideałem, hahahahahaha -naiwny bączku. Jedni się zgadzają, a inni jak ja - NIE