Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąta klepka

czy ktoś na tym forum ma cięty język?

Polecane posty

podszyw, musisz długo pracować nad swoją wiarygodnością cięty język, zwracam uwagę, że oryginał ma styl dla podszywa nieosiągalny, a dodatkowo nie komentuję tego, co chciałbyś ode mnie usłyszeć i jakby wkładasz mi w usta (bez skojarzeń wszak poproszę) ;-) :)

Gość cięty jezyk
komuś się widocznie nudzi na razie widzę zagrywki pisane , a o słownych ( by cokolwiek usłyszeć ) dalej jak bliżej :)

Gość Nie klep banałów bez
opamiętania "piąta klepka".Powiedziałem tylko prawde a Ty sobie możesz interpretować ile zechcesz:D

Gość cięty jezyk
Nie klep banałów bez znasz ją? :D

Cięty język, jakoś tak chwilami wygląda, że Twoje zainteresowanie moją piątą klepką nie maleje. Tylko widzisz, ja jestem dość wybredna i rzadko mnie do kogoś niepodparcie ciągnie. Nie wiem, czy podołałbyś temu ewentualnie pociągającemu zadaniu ;-)

Gość cięty jezyk
nie musisz się niczego obawiać też jeszcze odpowiadasz na posty , więc Twoja wybredność chce się pokazać , a jeśli nie będzie to Cię ciągnęło , to olejesz to a co do pociągającego zadania to nim nie będę , bo zapewne nie dałbym rady sobie z tym "wybrykiem wybredności i niezadowolenia" ;)

he he, całkiem sprawnie Ci wychodzi to odbijanie piłeczki i branie mnie pod włos :-) a teraz możesz np. napisać, czy Twoje zdaje się męskie ego miało tam powyżej niezłą, dobrą, czy bardzo dobrą pożywkę ;-)

aha, nie sprostowałam, ze wzmianka o niezadowoleniu trochę zbyt grubymi nićmi szyta, ale w przypływie wyrozumiałości została Ci darowana bez negocjacji ;-)

Gość cięty jezyk
ego jest stabilne , bez niepotrzebnych zawirowań (chyba ze w przypływie) z tymi nićmi to chciałaś szyć już grubymi , lecz w przypływie braku rzuciłaś tylko łatę? ;)

człowiek, w dodatku prawdopodobnie facet ze stabilnym ego? przypadkiem nie przerzuciłeś się teraz z tych nici na kolorowanie w celu zrobienia na mnie wrażenia? ;-) z tą łatą to coś Ci się przywidziało - jak bym chciała szyć grubymi, to bym uszyła - akurat taką umiejętność mam opanowaną na poziomie bardzo wysokim ;-)

Gość cięty jezyk
facet - prawdopodobnie czlowiek ;) nawet przez chwilę nie pomyślałem żeby robić jakiekolwiek wrażenie , to musiała być jakaś ironia losu ;) umiesz operować maszyną do szycia? z pokolenia na pokolenie czy z racji wieku? :P

"facet - prawdopodobnie czlowiek" tutaj to chyba chcesz zaznaczyć, ze popierasz równouprawnienie kobiet (które w toku dziejów nie zawsze przecież były zaliczane do tej kategorii) i tym modyfikatorem "prawdopodobnie" chcesz dać namiastkę zadośćuczynienia licząc na to, ze ja pomyślę, iż w związku z tym wspomnianym równouprawnieniem nie będziesz miał nic przeciwko jeżeli zaproponuję Ci kolejną schadzkę ;-) "umiesz operować maszyną do szycia?" taki wniosek moich powyższych słów mógł wyciągnąć tylko facet, wiec mniemam, że to była dodatkowe (np. na wszelki wypadek) posunięcie w ramach taktyki skłonienia mnie do zainteresowania się twoimi zmaskulinizowanymi atrybutami ;-)

Gość cięty jezyk
tutaj chciałbym zaznaczyć , ze idziesz trochę za daleko z tym równouprawnieniem , nie liczyłbym na nie ;) :D tak , tylko facet zapytał by się , czy umiesz operować maszyną z uwagi na to , ze jest to technologia w ramach taktyki obycia z nią , bez skłaniania do zainteresowania się samym facetem :) to tęż ciekawe posunięcie - obarczyć niewygodnymi faktami ironiczny los nie wiedziałem ze to niewygodny fakt - sądziłem , ze to niewygodny blew ;)

"nie liczyłbym na nie " chcesz mi teraz powiedzieć, że jesteś zwolennikiem tradycyjnego podziału ról kobiet i mężczyzn, a tym samym dać do zrozumienia, że nie zobaczyłeś we mnie zadatków na feministkę? chyba nie chcemy, żeby wątek maszyny do szycia stał się jakąś kością niezgody (?), więc ja już może się przyznam, ze nie opanowałam zasad obsługi tego typu wynalazku, ale za to umiem dziergać. Chcesz o tym porozmawiać zanim pojawi sie wątek footballu, samochodów bądź seksu? ;) ;-) "sądziłem , ze to niewygodny blew " umiesz być samokrytyczny, to chyba dobrze ;-)

Gość cięty jezyk
chcesz mi teraz powiedzieć, że jesteś zwolennikiem tradycyjnego podziału ról kobiet i mężczyzn, a tym samym dać do zrozumienia, że nie zobaczyłeś we mnie zadatków na feministkę? zadatki widoczne , pewne tradycje podziału wskazane w połączeniu z kompromisem chyba nie chcemy, żeby wątek maszyny do szycia stał się jakąś kością niezgody (?), więc ja już może się przyznam, ze nie opanowałam zasad obsługi tego typu wynalazku, ale za to umiem dziergać. Chcesz o tym porozmawiać zanim pojawi sie wątek footballu, samochodów bądź seksu? niezgody nie będzie , bo też nie znam tej maszyny , czyli 'kompromis bez wiedzy " ;) jeśli umiesz szyć pacjentów - możemy pogadać , czemu nie , dowiem się czegoś nowego umiesz być samokrytyczny, to chyba dobrze ja to nie "pępek" ja to rozum ;)

"zadatki widoczne " te zadatki to wszystko, na co mnie w tej dziedzinie stać. Marna byłaby ze mnie działaczka feministyczna. :) "jeśli umiesz szyć pacjentów" mogę szyć pacjentów, jeżeli zrobimy z tego jakąś metaforę "ja to nie "pępek" - mogłam się domyślić, ze mój pępek jest ładniejszy ja to rozum" - znaczy, ze głowa, tak? ale podobno to kobieta jest lepszą szyją ;-)

Gość cięty jezyk
te zadatki to wszystko, na co mnie w tej dziedzinie stać. Marna byłaby ze mnie działaczka feministyczna. tez jestem zdania , ze bez mężczyzn kobieta tylko błądzi i tłumaczy sobie na wiele sposobów jakie tylko są , że facet to tylko świnia i nic więcej :P mogę szyć pacjentów, jeżeli zrobimy z tego jakąś metaforę myślałem , że czasami naprawdę coś robisz z tym szyciem , nie tylko "metaforycznie w necie" ;) "ja to nie "pępek" - mogłam się domyślić, ze mój pępek jest ładniejszy ja to rozum" - znaczy, ze głowa, tak? ale podobno to kobieta jest lepszą szyją chodziło mi o to , ze moje "ja" to nie "pępek świata", a Twój zapewne ładniejszy i pewnie przebity jakimś świecistym metalem ;)

"tłumaczy sobie na wiele sposobów jakie tylko są , że facet to tylko świnia i nic więcej" wiesz, geneza powiedzenia o facetach świniach musiała miec odpowiednie warunki w postaci odnotowanych zachowań tychże facetów, wiec statystycznie widać zasłużyliście. No ale ponownie chwalę Twoją zdolność do wyrażenia samokrytyki i brak skłonności do wybielania rzeczywistości "że czasami naprawdę coś robisz z tym szyciem" zależy jak sobie ustalimy znaczenie szycia, jeżeli na ten przykład uznamy, że moje zachowanie i działanie miałyby się przyczynić do powstania czegoś, co w stanie spoczynku pozostaje niepowiększone, to owszem, zdarzyło mi się coś uszyć "chodziło mi o to , ze moje "ja" to nie "pępek świata" wiem wiem, ale nie byłabym chyba kobieta, gdybym nie skorzystała z okazji do pochwalenia się urodą RÓWNIEŻ mojego pępka ;-)

Gość cięty jezyk
wiesz, geneza powiedzenia o facetach świniach musiała miec odpowiednie warunki w postaci odnotowanych zachowań tychże facetów, wiec statystycznie widać zasłużyliście. No ale ponownie chwalę Twoją zdolność do wyrażenia samokrytyki i brak skłonności do wybielania rzeczywistości statystycznie rzecz ujmując już dawno powinniśmy być zarżnięci w rzeźniach za występki swoich "kolegów" jednak nic z tego , dalej żyjemy , prowadzimy się dalej lub bliżej i najlepiej by było, gdyby każdy odpowiadał za swoje i za "swoje" dostawał ;) zależy jak sobie ustalimy znaczenie szycia, jeżeli na ten przykład uznamy, że moje zachowanie i działanie miałyby się przyczynić do powstania czegoś, co w stanie spoczynku pozostaje niepowiększone, to owszem, zdarzyło mi się coś uszyć czyli jednak potrafisz "powiększać" się ? to miłe bez wglądu , czy z przyczyn pozytywnych , negatywnych , czy paranormalnych ;) ważne jest "powiększanie" wiem wiem, ale nie byłabym chyba kobieta, gdybym nie skorzystała z okazji do pochwalenia się urodą RÓWNIEŻ mojego pępka chwalić się możesz , opisem....;) PS. mój pępek i bez metalu jest wystarczająco atrakcyjny nie pisz , ze masz ciągle z pępowiną ;)

"najlepiej by było, gdyby każdy odpowiadał za swoje i za "swoje" dostawał" tak by było najlepiej, ale nie da się zaprzeczyć, że siła uprzedzeń i stereotypów jest zazwyczaj duża. na szczęście nikt nikomu nie broni wierzyć w "człowiek to brzmi dumnie" i się dotychczasowymi porażkami oraz rozczarowaniami nie zniechęcać :) "czyli jednak potrafisz "powiększać" się" nie o powiększeniu "się" myślałam, ale po zastanowieniu przecież powiększają się wówczas te źrenice, więc niech już będzie ;-) "chwalić się możesz , opisem." trochę się spóźniłeś z udzieleniem zezwolenia, ale dziękuję "nie pisz , ze masz ciągle z pępowiną " jezeli Twoim typem urody kobiecego pępka jest takie coś j.w. to musze Cię rozczarować - mój by Ci się zapewne nie spodobał ;)

Gość cięty jezyk
tak by było najlepiej, ale nie da się zaprzeczyć, że siła uprzedzeń i stereotypów jest zazwyczaj duża. na szczęście nikt nikomu nie broni wierzyć w "człowiek to brzmi dumnie" i się dotychczasowymi porażkami oraz rozczarowaniami nie zniechęcać wiesz co ? na szczęście niektóre kobiety wolą rezygnować ;) trochę się spóźniłeś z udzieleniem zezwolenia, ale dziękuję na szczęście pozwalasz sobie sama :P jezeli Twoim typem urody kobiecego pępka jest takie coś j.w. to musze Cię rozczarować - mój by Ci się zapewne nie spodobał metalu nie, pępowiny tez nie , to może wokół jakaś dziara ?

"na szczęście niektóre kobiety wolą rezygnować" gratuluję szczęścia w postaci rezygnującej kobiety :) "na szczęście pozwalasz sobie sama" widać empatia mnie nie zawodzi "to może wokół jakaś dziara ? " nie wiem, pewnie to będzie już post kończący naszą rozmowę, bo wyznanie moze byc dla Ciebie nie do udźwignięcia, ale nadeszła widać chwila prawdy - otóz tak się składa dość niefortunnie zresztą dla mnie również, ze jestem z pokole4nia, które nastolatkami było juz jakiś czas temu :)

Gość cięty jezyk
skoro chcesz kończyć i uważasz że to dobry moment, to nie ma sprawy :)

Gość cięty jezyk
będę grzeczny i niezwykle kulturalny :P

bardzo miło, a więc mi pochlebia, że tylko tutaj specjalnie dla mnie odkryłeś swoje drugie - nie tak miłe i kulturalne oblicze ;-)