Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie dO prawiczko

Prawiczki !! - jak wyglądała Wasza młodość, dzieciństwo ,czas szkoły?

Polecane posty

1. Mieliscie kolegow i kolezanki ? 2. Kiedy zaczely sie Wasze problemy ? Podstawowka, gimnazjum czy szkola srednia ? czy od poczatku wszyscy byli do was nastawieni na ''nie'' ? 3. Ktos was lubil ? Czy byliscie niewidzialni czy popychadla?

Gość fedejjjjiii
1.TAK 2.nie bylo żadnych problemow, po prostu szkoła sie skoczyła i zerwałem wszystkie znajomości 3.duzo osob mnie lubialo

Gość czoko_loko
1.brak ruchania 2.brak ruchania 3.brak ruchania

1 . mialem jednego kolege , takiego samego nieudacznika jak ja 2 . pod koniec gimnazjum - laski leciały na 3 dobrze zbudowanych sportowcow i przystojniakow , nie chcialy ze mna rozmawiac 3 . Moze ktos lubil ,ale bylem wykorzystywany .

1. Trochę sie ich miało... Garstka ( do dzisiaj kumpluję się z jednym) 2. Szkoła średnia (Co za gnoje!) 3. Lubili mnie jak byłem im potrzebny...

aha...czyli macie zjebane zycie ,wspolczuje :(

1. Nie miałem żadnych kolegów i koleżanek. 2. Pastwić nade mną zaczęto już w podstawówce. 3. Byłem totalnym popychadłem nielubianym przez nikogo.

Gość haszszcze sraszcze
1. tak w podstawowce dwoch 2. pod koniec podstawowki , 6 klasa, z kazdym rokiem coraz gorzej 3. tylko dwoch kolegow , bylem nikim w szkole , wyzywali sie nademna , raz mnie rozebrali do naga na wfie i raz pobili

Gość piękna dziewica
czy na pytanie mogą odpowiedzieć również dziewice?

Gość pytanie dO prawiczko
jasne :)

1. Tak, chociaż trudno oddzielić kolegów od znajomych. 2. Jeszcze później, po szkole. 3. Tak, ale było też dużo ludzi którzy mnie nie lubili.

Gość pytanie dO prawiczko
smutne to jest...

dodatkowo już wówczas mogliśmy dostrzec że dziewczyny lecą na najbardziej agresywnych i/lub umięśnionych

1. Mieliscie kolegow i kolezanki ? 2. Kiedy zaczely sie Wasze problemy ? Podstawowka, gimnazjum czy szkola srednia ? czy od poczatku wszyscy byli do was nastawieni na ''nie'' ? 3. Ktos was lubil ? Czy byliscie niewidzialni czy popychadla? " 1) miałem tylko kolegów 2) nie było problemów 3) paru kolegów mnie lubi zazwyczaj dla dziewczyn byłem niewidzialny. Jak już widziały to coś chciały... Nawet raz mnie brały za geja ...

Gość aha i achhhhhh
Kapselko za często chodziłeś do sklepu :D:D

jednak to co piszecie w innnych tematach to prawda...wasze zycie jest koszmarem , przykro mi ...mowie to szczerze.

Po prostu faceci nie patrzą na wygląd a kobiety tak oraz to co powiedzą koleżanki. W liceum było ciężko poznać jaką dziewczynę bo byli tam prawie sami faceci.

"jednak to co piszecie w innnych tematach to prawda...wasze zycie jest koszmarem , przykro mi ...mowie to szczerze." Ale zawsze trafi się jakaś głupia cipa która nic nie rozumie i głosi swoje farmazony bo 'wie lepiej' jacy jesteśmy.

a czego sie spodziwalas autorko ? najgorsze dla mnie bylo gimnazjum , bylo 3 kolesi , zajebiscie zbudowanych, az sam zazdroscilem ,taki typek w wieku 14-15 lat z takim wygladem ma kazda . W liceum przynajmniej byłem niewidzialny, od 2 klasy przestali mnie zauwazac i nikt sie nie czepial

Gość aha i achhhhhh
najgorsze dla mnie bylo gimnazjum , bylo 3 kolesi , zaj**iscie zbudowanych, az sam zazdroscilem ,taki typek w wieku 14-15 lat z takim wygladem ma kazda Byli więksi od Pudziana, za jego czasów w strong menach ?

Aż mi głupio, że dzieciństwo i młode lata właściwie miałem normalne. Ale później wszystko nadrobiłem :o

bez przesady . w tym wieku wystarczy ze chodzisz na silownie , interesujesz sie sportem ,masz wyglad i wiecej nie trzeba , mozesz mieć same pały na swiadectwie i tak na ciebie lecą. teraz wiem ,ze nauką moge sobie dupe podetrzec , do ncizego mi sie to nie przydalo

Gość czyli jak nic
terapia behawioralna nastawiona na zmianę postaw i za rok jesteście normalni. Zwykłe utrwalenie niewłaściwych schematów,

Gość dupa wołowa bez kosci
dixon - mialem to samo :O wszystkie panny lataly za kolesiami z klas sportowych ja z kolegami - takiego samego pokroku jak ja siedzielismy pod salą i się ''zamulaliśmy'' :O

"terapia behawioralna nastawiona na zmianę postaw i za rok jesteście normalni." Jak ktoś ma czas na chodzenie po psychologach i terapeutach to proszę bardzo.

Ale zawsze trafi się jakaś głupia c*pa która nic nie rozumie i głosi swoje farmazony bo 'wie lepiej' jacy jesteśmy. Darker, ale przyznaj się, że się za mną stęskniłeś, co? :P