Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania252525255252552

Nie wiem kogo wybrać..

Polecane posty

Gość ania252525255252552

mam stałego faceta od 3 lat .. kocham go ,ale miedzy nami jest coraz gorzej.. ost poznałam kogoś innego..bylby idealny gdyby nie zajęty . ale z dziewczya mu się nie uklada kompletnie więc nie wiadomo ile to ejszcze potrwa. on ciagle mi mówi mile rzeczy,czuje sie przy nim dobrze.. spotkalam się z nim na pare dni.. Teraz znowu mogę się spotkać z nim (potem nie predko go zobacze) lub z moim facetem ,z którym dawno się nie widziałam.. i nie wiem ,sama już nie wiem za oboma tesknie.. Wiem ,że to głupie ,ale ja nie mam pojęcia co mam robić.. Oboje są o mnie zazdrosni więc jak jestem z jednym to nie mogę z bardzo sie kontaktować z drugim.. nawet ten co go teraz poznałam czyli ten zajety jest zazdrosny o mnie, mówi żebym nie pisała do mojego faceta itd..pomożcie

Gość ania252525255252552
up up

Gość kolfabatgz
on ciagle mi mówi mile rzeczy,czuje sie przy nim dobrze.. ' na poczatku

Gość ania252525255252552
może tak.. a może nie .. tesknie za nim..i za jednym i za drugim tesknie :O

Gość Pffff co jest?
Nie oboje, tylko obaj, albo obydwaj :o

Gość ania252525255252552
no nieważne.. ale doradźxie coś madrego..

Gość ania252525255252552
ratowac zwiazek czy postawić na ta nowa znajomosc?

DZiewczyno jestes w zwiazku od 3 lat..jak moglas wogole pomyslec o innym facecie?? a to ze chwile obecna wam sie nie uklada to widocznie tego nie chcesz bo bys robila wszytsko aby w waszym zwiazku bylo tak jak kiedys.. ranisz bardzo swojego chlopaka spotykajac sie z innym.. a to co zrobisz to decyzja nalezy do ciebie nikt nie siedzi w twojej glowie ale czy warto zawlac tyle pieknych spedzonych razem chwil?

Gość Eleeene
szczerze to najlepiej pobadz sama po prostu. Jesli nie uklada siez chlopakiem, nalezy przemyslec czy warto cos ratowac czy rozstac sie. Z zajetym nie masz co szukac , bo jest zajety. Gyby mu zalezalo na znajomosci z Toba, rozstalby sie ze swoja sympatia. A tak to oszukaniec i zazdrosnik , bez zadnych ku temu praw. Radze Ci pobyc samej, przemyslec i byc moze postawic na cos zupelnie Ci na to chwile nieznanego.