Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie szlag

Promowanie biedy cd.

Polecane posty

To nie promowanie biedy, tylko bieda w tym kraju jest. Zobaczycie co się będzie działo za 20 lat. W tym państwie nie opłaca się rodzic dzieci. Wywalają z pracy po macierzyńskim, na ubranka jest vat, 90 zł zasiłku i jeszcze studentom zabiorą stypendia haha śmiech na sali

Zostaną w tym kraju tylko starzy ludzie, bez emerytur. Oj będzie się działo...

Gość normalnie szlag
no tak. tylko ci co pobieraja socjalne to w wiekszosci kombinatorzy, nie generalizuje :/

Jakie tam socjalne. 80 zł w pomocy społecznej hehe, na dziecko jest 90 zł. Przestańcie. Nie warto nawet się starać. Faktem jest, że jak ktoś ma 5 dzieci to już parę groszy będzie miał.

Gość Anikas mylisz się!
­

Gość jeszcze nie tak dawno temu
w Polsce zaczęłoby się dziać! Ludzie protestowaliby - doskonale pamiętam tamte czasy. A teraz idą jak baranki na rzeź czy inne lemingi :-D Przypomina mi to, jak Stalin skazywał na śmierć swoich współpracowników, "przyjaciół", a oni przed plutonem egzekucyjnym krzyczeli "Niech żyje Stalin", bo nie mogli uwierzyć, że to on mógł im to zrobić. Może się kiedyś Polacy znów obudzą, a może taki stan rzeczy im odpowiada.... Dzisiejsze pokolenia są dla mnie kompletnie niezrozumiałe....

Gość jeszcze nie tak dawno temu
Spadłem z dachu - ze strachu.