Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Passion Terroir

miesiąc - 5,6kg - dam radę?

Polecane posty

Gość Passion Terroir

do 7 stycznia muszę schudnąć co najmniej 5-6kg? Zaczęłam od wczoraj dietę, jaki sport pomoże mi szybciej schudnąć? nie stać mnie na basen czy siłownie

Gość singielka podaj adres e mail
dasz rade..zamiast obzarstwa pij wode mineralna i duzo sie ruszaj..nawet spacery pomoga:-)

Gość Passion Terroir
mam 7 stycznia imprezę z koleżankami ze studiów. Wszystkie szczupłe, zgrabne. Impreza ma być w sukienkach a potem śpimy u jednej z nich. Już jak się umawiałyśmy to było mi wstyd..chciałam się wywinąć ale nie dam rady..a nie włożę sukienki na to tłuste cielsko..najlepiej by było 10kg ale nie ma opcji żeby tyle schudnąć w miesiąc chyba..

najbardziej pomoże tu bieganie - podczas niego spalasz najwięcej kalorii... no i raczej ostra dieta. Po pierwsze: bez podjadania. Po drugie: pijemy tylko wodę/herbatę niesłodzoną. Po trzecie 5-6 małych posiłków dziennie. Po czwarte: po 18 NIC nie jemy. No i powinno jakoś dać radę.

Gość Passion Terroir
i tu się zaczynają schody bo o 18 wracam z pracy do domu i po prostu MUSZĘ zjeść normalny obiad. To nie za późno? mówię np. o ziemniakach z serem czy czymś takim.