Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna Puszysta Kobieta

Normalność wraca - anorektyczne tipsiary wychodzą z mody a oto dowód

Polecane posty

Gość ninaaaaaaaaaaa
No i cóż szczuple jest piekne w dzisiajszym świecie i ten kanon nie przeminał.. aktorki szczupłe są podziwiane , prezenterki (widzieliście gruba oprócz welmann?) ,pogodynki ,miss wszytskie są szczuple (chyba ,że jest to specjalna kategoria dla puszystych) , nie wspomnę o modelkach..

Brum bum bum ale czy Ty bany seryjnym mordercą nie jesteś? Jakioś te ciemne okulary są podejrzane. :D

Gość ninaaaaaaaaaaa
i co jeszcze.. tancerki są szczupłe , sportsmenki , w magazynach dla panów typu playboy są szczupłe i moglabym tak wymieniać..

Nino - nie jest tak, że szczupłe jest piękne. Piękno jest rzeczą bardzo względną. Są tacy którzy oglądają w zachwycie obrazy Miro. Inni szczytują mentalnie przy Rubensie.

Gość brum bum bum
nie jestem ;) miły , ładny i grzeczny :D

Gość ninaaaaaaaaaaa
poza tym no cóz.. nie tylko gwizdali nawet zdarzalo się ,że na ulucy ktos podszedł ;) nigdy nie mialam problemu żeby mieć faceta i to jeszcze spora część odrzuciłam.. wiec jak widać facetom się szczupłe podobają ;)

Nina, muszę cię zmartwić. Gwizdanie nie świadczy o prawdziwym afekcie, dopiero siarczysty klaps tego dowodzi.

Czizas co jadłam? lasagne własnej roboty :classic_cool: a takie topiki to mnie śmieszą na potęgę :D a raczej Ci co je zakładają

Brum bum bum - klęknij, połóż prawicę na sercu i wyznaj swe prawadziwe intencje. :D

Nino - mi nawet chcieli płacić za różne rzeczy. :D

Gość co ma piernik do wiatraka
a ja tam nie lubię tych "dowodów uznania" od facetów.... cholernie życie komplikują, szczególnie w stałym związku :O

Gość ninaaaaaaaaaaa
czasy rubensa minęły już daaawno temu ..przekonalybyscie mnie jakby wszytskie prezenterki ,aktorki itd wybiarano ,,puszyste" .. ale tego nie ma . większość jest szcupłych. Popatrzcie na Mielcarz , Pienkowska ,Gardias, Mołek , Krupe , papierska co wygrala top model . cz one są ,,puszyste" ?

Gość brum bum bum
moją prawdziwa intencją jest poznanie osoby ktora siedzi tu dzien w dzien i ma 31 tysiecy postów :classic_cool: + miła kolacja , co ty na to ? ;)

Gość ninaaaaaaaaaaa
brum uwierz ,że sponsora bym tez mogla mieć ,ale cóż dziwką nie jestem ;)

Wiedziałam, że to podstęp. 😭 Dobrze, że fryzjera nie odwoływałam. 😭

Gość brum bum bum
lubie Cie - spotkaj sie ze mna :D:D

Nina. :D Ale ja nie pisałam o sponsoringu. :D Skojarzenia z dentystką to przy tym pikuś, Czizas. :D

Gość ninaaaaaaaaaaa
a szczupla jestem własnie tak mniej wiecej jak ta papierska choć ogolnie mamy inny typ urody bo jestem blondynką itd. a wiele kobiet szczególnie przy kosci mi mówi jaka to ja chuda nie jestem. w mnie to tak wkurwia.. naszczescie im sie nie musze podobac bo gustuje w facetach

Tm wpisem o postach przekreśliłeś jakąkolwiek hipotetyczną możliwość, Brum bum bum. :D

Gość brum bum bum
kiedys bylem tu znany jak blu ,moze pamietasz :classic_cool: na psychopate chyba nie wygladam ;)

Gość ninaaaaaaaaaaa
poza tym niech mi jakas powie ,że większość facetów by powiedział ,że taka mielcarz czy papierska jest wieszakiem i nie chce jej przeleć..

Gość co ma piernik do wiatraka
nas ostatnio znajomy na weekend zaprosił, mieszka w super miejscu - wyspa na morzy śródziemnym .... niestety wygadał się do kolegi męża, że uważa mnie z "piękną kobietę" ... mój mąż się dowiedział i fajną wycieczkę szlag trafił :O

Gość ninaaaaaaaaaaa
czy piekna.. nie mnie oceniać ,ale fakt faktem facetom się podobam i rzadna puszysta nie bedzie mi wmawiać ,że ,,puszyste" czyli obwisly brzuch , cellulit, rozstepy tłuszcz itd jest piekne..

O gustach się nie dyskutuje jeden lubi szczupłe drugi lubi grubsze,chociaż wiadome że te z nogami do nieba mają większe powodzenie :classic_cool:

Brum bum bum - a zabierzesz mnie na wyspę na Morzu Śródziemnym?

ninaa ale na obfite kobiety mezczyzni tez gwizdza i maja reakcje wiec Twoja teoria niekoniecznie sie sprawdza :)

Gość brum bum bum
powiedz tylko kiedy :D