Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna Puszysta Kobieta

Normalność wraca - anorektyczne tipsiary wychodzą z mody a oto dowód

Polecane posty

Gość ninaaaaaaaaaaa
do wiotkich nie ,ale czy scarlett jest gruba? nie jest..

Są tacy, którym podoba się Mołek i są tacy, którzy nie mogą na nią patrzeć. Ale dokąd zmierza ta dyskusja, bo ja się chyba nieco zagubiłam?

Gość ninaaaaaaaaaaa
no nie dyskutuje owszem ,ale jak dotad wszystko przemawia za szcuplymi.. moge wymienic tysiace szczuplych i powszechnie uznanych za piekne..

Gość ninaaaaaaaaaaa
poza tym każdy lekarz ci powie ,że szczupłe = zdrowsze od nadwagi

ja wymienie:) edyta gorniak-teraz moze sie nie kazdemu podpba ale dawniej zajebista laska, a byla chudsza niz obecnie angelina jolie-nie musze chyba komentowac wszystkie te modelki swiatowej slawy-vodianowa, gemma wards, karolina kurkova i wiele innych nie anorektycznych ale jednak bardzo szczyplych dla wielu chudych kobiet natalie portman megan fox no i mozna tak mnozyc

Gość ninaaaaaaaaaaa
z polskich gwiazd to: właśnie papierska, mołek , mielcarz, krupa, foremniak , kreglicka, gardias, pienkowska, dancewicz, koroniewska ,korzuchwoska, scorupco , marina itd.. nie chce mi sie wymieniac wszytskich aktorek i prezenterek

Gość ninaaaaaaaaaaa
keira knightey np jest nawet chudsza ode mnie ,a i tak uważna za piekną..

One są chude. Czy są piękne - to rzecz wzglądna. Nie wszystkie są nawet ładne.

Chude jest piękne, cudowne i pożądane. :) Przekonałyście mnie.

Gość ninaaaaaaaaaaa
no wiesz powszechnie są uważane za piekne .. nawet w gazetach sa nagłówki ,,piekna angelina jolie" np ,a ,,piekna magda gesller " sie nie spotkałam

Gość nu_naa
ja mam tipsy, chodze na solarke od czasu do czasu i jestem szczuplutka. mam kochajcego faceta i tak bedzie uz zawsze. nie bede sie zmieniac. w przeciwienstwie do niektorych osob, nie mam problemow z waga. i nie dlaego ze sie odchudzam- jem wszystko, czasami w duzych ilosciach. matka natura tak mnie obdarzyla ze jestem szczupla, sliczna i kochana. wiec czemu mam przytyc, skoro mam wszystko czego potrzebuje? a tlusciochy po prostu zazdroszcza. fuck yeah

Ja jem ile wlezie i nie muszę się martwić o kalorie, samo ze mnie jakoś tak schodzi nadmiar :-) Ale nie powiem co jest najlepszą dieta, aby być szczupłym, albo inaczej co jest najlepszym sportem :-p

Napisałam, że przekonałyście mnie. Uważam, że chude jest piękne.

Gość ninaaaaaaaaaaa
nu_naaa - no właśnie . dlaczego mamy tyć skoro takie sie podobamy we wspóczesnym świecie? chyba tylko żeby sprawic przyjemność grubym kobietom ,że nie tylko one takie są..

Kobieta o rozmiarze powyżej 34 nie powinna wychodzić z domu.

Nina a oprócz tego, że jesteś szczupła, to masz inne atuty?

Gość ninaaaaaaaaaaa
nie , ja mam rozmiar 36 i uważam ,że to w sam raz ;)

Gość ninaaaaaaaaaaa
mam i to wiele ,ale temat jest chyba o sylwetce więc o czym innym mam się wypowiadać? o swojej mądrosci inteligencji itd?

Rozmiar 36 jest dla grubasów. Zdecydowanie. Wszystkie topowe marki znanych projektantów kończą szycie ubrań na 34.

eee brum do czego zmierzasz? po 1 wyglad jest sprawa gustu, dla jednego jedna bedzie piekna a dla innego taka sobie ale np kobiety ktore ja wymienilam sa urodziwe bardziej lub mniej ale poza sylwestka maja bardzo ladne twarze tak samo jak te bardziej ksztaltne co za roznnica

Żadna ze znanych modelek nie ma rozmiaru 36. Wszystkie mają mniej.

Gość Sweet_Kiss1234567
Ile w was zawiści i nieznajomości problemu. Jeśli jakaś dziewczyna choruje na anoreksje, to się jej współczuje i wspiera, jeśli ktoś ma problem z otyłością - jest wyzywany i szykanowany. Nie mówię o nadwadze, ale o otyłości. To jest jedna z najgorszych chorób świata i przyznam wam się szczerze, że wolałabym mieć raka niż zaburzenia odżywiania. Czy wyobrażacie sobie czuć ciągle głód? Okropny, przeszywający głód, nie znać stanu bycia najedzonym? Kiedyś sprawdziłam, czy jak się nawpieprzam na full to przejdzie ten przerażliwy ból głodowy - niestety skończyło się na niesamowitej nocy przy toalecie - nie ma jak wymiotować z przejedzenia i dodatkowo być strasznie glodnym. Żaden lekarz nie potrafil mi pomoc - leczyli mnie na tarczyce, stany hipoglikemiczne, psycholog również zawiódl. Cieszcie się, że możecie jesc co chcecie i byc szczuplym, ja boje się wziąc do ust kromke chleba. Bylam u 5 dietetykow, ich diety powodowaly ubytek wagi ok. 0,5 kg na miesiac, poltora. Sprobowalam radykalnej diety i dopiero teraz widze efekty, dodtakowo pale dwie paczki dziennie. Moze niezdrowo, ale za to spoleczenstwo uwaza mnie za osobe zdrowa i dbajaca o siebie, bo udalo mi sie obnizyc wage. Niestety, kazdy posilek dalej jest dramatem.