Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieska1

owulka

Polecane posty

Gość smieska1

witam, mam coreczke 10-cio miesieczna. z racji tego ze nie ssie smoczka, do dzis mamla cycusia juz tyla 2 razy(po obiedzie do snu i wieczorem do zasypiania), dwa razy dziennie mamla od 1,5 tygodnia. i wlasnie od tego czasu mialam sluz. dodam ze przez te 10 miesiecy nie bylo i nie ma @# ani zadnego sluzu nic takiego nie bylo, suchutko. w niedziele czyli 5.12.2010 sluzu bylo meeega duzo, jak siusialam to rowniez wylatywal. w ten wlasnie dzien wspolzylismy z mezem bo staramy sie o drugie malenstwo. i mam pytanko do was, czy to byly w ogole moje dni plodne? czy byla to owulacja???? potem 6.12.sluzu bylo troszeczke, we wtorek sucho..i z wtorku na srode obudzilam sie bo znowu sluzu bylo mega duzo. sama nie wiem jak to rozumiec... co sadzicie ???

znaczy że wraca Ci płodność pewnie... ale pewnie jeszcze trochę minie nim to wszystko się ureguluje... czy to były Twoje dni płodne? może być i tak...

Gość smieska1
no wlasnie mi sie wydaje ze to byly moje dni pl;odne... sluz mialam jak jajko kurze mialam mega duzo sluzu, a teraz mam sluz o barwie zoltawej i jest go mega malutko niewielkie slady na majtkach... to co teoretycznie po owulce 2 tyg powiennam miec okres czyli w ta niedziele..

Gość jeste zajebiscieee
a z mózgieczkiem wszystko ok czy wysralas podczas porodu ? proponuje udac sie do szpitaleczka na tomograficzek, pozniej do doktoreczka neurologa.

owulację można potwierdzić tylko i wyłącznie monitoringiem takie objawy jak śluz nie muszą oznaczać owulacji, bo np. czasami do niej nie dochodzi i jest kolejna próba za kilka dni

Gość fuuuuuujjjjjj
co zarzydliwy język Obrzygałabym cię laska :o

Gość smieska1
Minia - nie musza ?? mi sie wydaje wlasnie ze cykl mi wraca chyba...?

Gość twoja stara pijana
Dnia 14.12.2010 o 12:20, Gość jeste zajebiscieee napisał:

a z mózgieczkiem wszystko ok czy wysralas podczas porodu ? proponuje udac sie do szpitaleczka na tomograficzek, pozniej do doktoreczka neurologa.

szanuję xd

Gość Dorota

Wyznaczaj swoją owulację za pomocą sprawdzonych metod. Zapomnij o kalendarzyku, to archaizm. Mamy XXI wiek istnieje wiele urządzeń przeznaczonych do precyzyjnego wyznaczania dni płodnych. Ja podczas starań o dziecko korzystałam z komputera cyklu myway. Kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc.