Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g435g45

pieniadze szczescie daja...

Polecane posty

Gość g435g45

kto twierdzi inaczej ten nigdy naprawde nie chorował, nigdy naprawde nie glodował i nigdy naprawde nie miał ciezkiej sytuacji :o

Gość dkldsfurnscmw
tak

Gość bvcbvc
to zalezy jakie pieniadze ...

Gość bvcbvc
niby racja , ale ale pieniadze daja szczescie do jakiegos poziomu .. Czlowiek ktory ma co jesc i gdzie spac moze byc bardziej szczesliwy od milionera .

Gość g435g45
ja jestem powaznie chora i dosc uboga(renta) i wiecie co? gowniane zycie prowadze bo zeby zostac uszanowanym chocby u lekarza*(i dobrze wysłuchanym')trzeba prywatna wizyte zamowic :o jakbym miala kase leczyłabym sie nowoczesnmi lekami dostepnymi dla nielicznych tymczasem mam gówniane leki za ktore płace 100 miesiecznie ktore nie zatrzymuja choroby ale jedynie znosza bol itp i co i gówno:/

Gość bvcbvc
podstawowe potrzeby czlowieka to zaspokoic zoladek i miec gdzie spac ..JEsli masz te 2 rzeczy to mozesz byc szczesliwy ....

Gość kolorowa wódka
a ja jestem bidny i nic nie mam :(

Gość kknlhgdr
musisz mieć sponsora

Gość g435g45
sponsor heh a to dobrze chcoiaz wiecie co kaleki maja maja branie;) wiec odpada nawet sponsor

Gość bvcbvc
pieniadze szczescia nie daja bo miliarder zyl 300 lat nie bedzie .. Nie da sie pieniedzmi wydluzyc zycia .. Najbogatszy obywatel Usa nie bedzie zył dluzej niz przecietny obywatel .. CZyli w okilicy 70 -80 lat czeka go smierc .

Gość kjlkjftdr
dają ale do pewnego stopnia.. bo jak masz dużo kasy i możesz miec praktycznie wszystko ale niektórych rzeczy nie kupisz np miłośc przyjażń i ktoś może byc bogaty ale będzie nieszczęsliwy bo będzie się czuł strasznie samotnie.. chociaż w niektórych przypadkach to i przyjaźń można kupić jeśli ktoś łasy na pieniadze.. ;)

>>pieniadze szczescia nie daja bo miliarder zyl 300 lat nie bedzie . a czy szczęscie to jest zycie przez 300 lat? :o wystarczy zycz 70, ale dzięki kasie Żyć, a nie wegetować.

Gość g435g45
jak jest kasa i uroda to sie i milosc znajdzie za kase mozna byc pieknym (przykklad? łabedziem byc polsat) :o

Gość bvcbvc
niby tak , ale glowne potrzeby czlowieka to pokarm i lokum bez tego nastepuje smierc .. Wszystko inne to dodatki ... A bez dodatkow da sie zyc .. Bo czlowiek bez samochodu nie umiera ..

Gość bvcbvc
a czy szczęscie to jest zycie przez 300 lat? wystarczy zycz 70, ale dzięki kasie Żyć, a nie wegetować. tak szczescie to jest zycie 300 lat .. 70 lat to stosunkowo krotko .. NAwet dobrze zabawic sie nie zdarzysz a juz zobaczysz ze zycie sie konczy .

Gość bvcbvc
nikt mnie nie przekona za 80 lat zycia to długo ... 300 lat wyglada odpowiednio .. Natomiast 3000 lat to juz za dlugo-- mogloby sie komus znudzic

Gość g435g45
no dobra ale bogacz przez 70 lat-zwiedzi piekne cudowne miejsca, wybawi sie, wyseksi tak ze głowa mała,bedzie mial wszystko :o a za 500 zł co sie ?-wegetacje-jak przezyc do konca miesiaca, za co kupic leki, za co sie ubrac?oplacic mieszkanie, jjedzienie Boze :o nawet 1200 to tez wegetacja :o

Gość bvcbvc
no dobra , ale dzieci nie maja pieniadzy ( nie zarabiają ) a nie oszukujmy sie to one sa szczesliwsze od dorosłych .. nie maja potrzeby pic , palic ... Zyja w basniowym swiecie ..

Gość oczywiscie ze daja
a gadki o milosci i przyjazni to jakies bajki. Tylko ubodzy ludzie o tym mowia by pocieszyc swoj zywot. A prawda jest taka ze nie ma ani prawdziwej milosci (a jesli nawet jest to przez biede szybko sie skonczy) ani przyjazni (bogaty czlowiek tez moze miec przyjaciol a raczej znajomych). A gdy nawet czlowieka spotyka jakis zawod milosny badz niepowodzenie to kto ma lepiej? Biedny, ktory moze tylko plakac, ewentualnie zadreczac kogos swoimi problemami (wg. idzie sie wygadac a prawda jest taka ze dreczy) czy bogaty, ktory moze sobie wtedy poprawic humor wyjezdzajac gdzies czy idac na zakupy? Nie badzmy wiec hipokrytami

Gość bvcbvc
dzieci sa szczesliwsze od doroslych , bo widza swiat inaczej .. .

Gość oczywiscie ze daja
za to dzieci maja potrzeba miec co jesc i gdzie mieszkac (jak sa malutkie, a z wiekiem potrzeby rosna) a ze nie zarabiaja to rodzice musza im to zapewnic. Ich basniowy swiat to swiat opierajacy sie tez na kasie bo jakby nie mieli co jesc to by umarli i nie zyliby w ogole.

Gość bvcbvc
ale przecietne amerykanskie dziecko jest szczesliwsze od miliardera .. nie ma trosk , zmartwien ...

Gość oczywiscie ze daja
bo jest dzieckiem, nie ma takiej swiadomosci jak dorosly czlowiek. Nie rozumiem co tu ma dziecko do szczescia jakie daje kasa? Chyba my dziecmi nie jestesmy i wiemy jak wyglada prawdziwe zycie

oczywiscie ze daja Co za brednie... Masz zajebistą górę kasy i co? Masz przyjaciół? Jasne. Same sępy żerujące na tobie. Masz miłość? Jasne. Same drogie kurwy. Masz poważanie w otoczeniu? Jasne. Każdy debil przy kasie ma "poważanie" Będąc bogatym nigdy nie będziesz wiedział czy jesteś kimś czy tylko kilkoma zerami na koncie. Oczywiście kasa może dać szczęście, pod warunkiem że dostanie ją ktoś kto nigdy nie miał. Z czasem nadmiar kasy powoduje że miałeś już wszystko i co dalej? Robi się pustka. Wymyślasz coraz dziwniejsze rozrywki, które i tak z czasem się wyczerpują. I co dalej z tą kasą?

Gość oczywiscie ze daja
nie wierze w milosc ani w prawdziwa przyjazn:D wiec twoje argumenty do mnie nie przemawiaja. Ja mimo ze bylam biedna to i tak wszyscy tylko ciagle czegos chcieli, a to mnie podreczyc swoimi problemami z dupy wzietymi a to sie pobawic nie zwazajac na to czy ja chce i moge. Mam dosc przyjaciol, uprzedzilam sie do ludzi i ich prawde mowiac nie znosze.