Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingusia

Gdzie kupujecie chusty???

Polecane posty

Gość Ingusia

na allegro? czy może w jakiś sklepach?Ewentualnie jaką polecacie dla ponad pół rocznego dziecka.

Gość mama ta sama
w sklepach internetowych z chustami lub na chustowych bazarkach(chustoforum lub kawałek szmaty) dla pol roczniaka to chusta tkana, wiazana moze byc tez kolkowa jesli lubisz nosic tylko na boku i potrzebujesz czegos na szybko i na chwile az firm to ja lubie didymosa ale polskie lenny lamb i natibaby tez daja rade :D

Gość jaka jaka jaka
a może chcesz kupić chustę?? Mam nową do sprzedania za 80 zł w sklepie kosztuje taka 119 ??

Gość mama ta sama
no i zwroc uwage zeby chusta byla tkana skosnokrzyzowo lub miala splot zakardowy, diamentowy czyli typowy dla chust do noszenia dzieci wiekszosc chust z allegro jest beznadziejna tak samo chusta firmy womar sprzedawana w sklepach nie ma splotu skosnokrzyzowego (mimo ze sie tak reklamuja, no chyba ze ostatnio cos zmienili) lepiej dolozyc kilkadziesiat zlotych i miec cos pozadnego z czego bedzie pozytek a nie samorobke ktora bedzie sie wzynac w ramiona aaaa polskie bebelulu tez jest ok ale to musza byc nowe rapalu bo one sa ciensze i szybciej sie łamią

Gość Ingusia
Dzięki za pomoc:) wiem już na co zwrócić uwagę. Jaka jaka jaka a jaką masz chustę do zaoferowania? Bo ja myślę zakupić tkaną.

Gość jaka jaka jaka
Ingusia a możesz napisac jakis kontakt do siebie?? To Ci wszystko wyślę na maila. :)

Gość Ingusia
julenkaserce@interia.pl.Dzięki:)