Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna po studiach

PO studiach nie mogę dostać pracy na jaką zasługuję!

Polecane posty

skończyłam zaocznie kierunek Marketing Bezpośredni i Mikropżedsiębiorczość na bardzo dobrej prywatnej uczelni, a teraz w Użędzie Pracy nie ma dla mnie pracy :O co za chory kraj :O żeby nie było pracy dla absolwentów prestirzowych kierunków na prestiżowych uczelniach :O

Gość pshestan sheh opyerjehlach
jak zakladasz prowo- to najlepeij jest tylko ''strzelic'' tylko jeden ortograf, bo tyle ile tutaj ty nawsadzals to jest ZA DUZO>

Gość kufel makówki
o kurrwa! nie jestes jedyna luluniu! teraz kazdy ma jakies studia i kazdy zapierrdala za frajer a niewielu jest takich co maja to na co zasługuja i sie wykształcili... pożal sie do pana boga albo posłowi palikotowi kurrwa mać!

ale to nie prowo :O czy jak ktoś ma problem to zawsze to ma być prowo? gdzie zrobiłam jakieś błędy, słownik w firefoxsie mi nic nie podkreślał?

Gość kufel spokojnie to
tylko prowokacja :D

no bo to wina tego Tuska że nie daje ludziom pracy! miał zrobić drugie IRL a co zrobił? czemu on nie daje ludziom pracy?

no ale jaką firmę ja mam założyć jak już wszystkie możliwe firmy chyba zostały pozakładane? co ja mam wymyśleć?

Gość włąśnie dlatego uważam
z taką ortografią ty sie przyznajesz ze masz studia??:o a gdzie odbierałaś dyplom?? u leppera za stodołą??

powinno się utrudnić dostęp do studiów wyższych , za dużo jest ludzi po studiach, mamy do czynienia z ich deprecjacją

sama sobie utrudnij kretynko, odezwała sie pani hrabianka co to reszta dla niej do pospulstwo, wszyscy ludzie są równi i mamy takie same prawo do studiowania! i tobie się chyba mózg deprecjonuje cokolwiek to znaczy!

Gość odliczarka czasu
WIDZISZ ? - SKOŃCZYŁAŚ STUDIA A URZĄD PISZESZ PRZEZ Z Z KROPKĄ - STUDENCI MARKETINGU I ADMINISTRACJI TO TĘPAKI