Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obfitakobieta

Poszukiwany ginekolog dla puszystej-kraków i okolice!!!

Polecane posty

Gość ja Ci polece dobrego pryatnego
on w ogole jest z Rydygiera. Ja tam rodzilam i bylam zadowolona. Polecil mi tez swietną polozna,ktora byla ze mna przy porodzie.

Czy lubi robić to nie wiem. Ja na pewno będę miała z powodu mojej wady macicy. Nie byłam w szpitalu u niego tylko prywatnie. Pierwsza wizyta 200 zł, następne 180. Jest ordynatorem na Ujastku. Opinie o nim są różne. Sama właśnie znalazłam stronę z ciekawości :P Ale w większości pozytywne. Zresztą, o każdym lekarzu mówią tak czy tak. Mnie wysłali do niego ze szpitala takiego pierwszego kontaktu gdzie ani sprzętu dla wcześniaków ani lekarza, który znałby podobny przypadek do mojego. Na Ujastku podobno mieli dużo takich pacjentek jak ja i wiedzą co robić, a przede wszystkim jest duże ryzyko, że urodzę wcześniaka, a oni tam mają odpowiedni sprzęt. Poza tym, położna na Ujastku jest moja znajomą... :P

Gość obfitakobieta
dzięki dziewczyny, podzwonię, popytam i napewno gdzieś się umówię na wizytę:) chcę, żeby mąż pod choinką znalazł zdjęcie usg więcmuszę się spieszyć:)

jak byś chciała do dr Marszała to nie wiem czy numer na stronie jest aktualny więc podam Ci do niego na kom. 602 641 626 i w godzinach przyjęć spokojnie możesz dzwonić żeby sie umówić na wizyte

Gość kachakrakow31
ja chodzilam do dr. Beaty Olszanskiej przyjmuje w metramed na centrum E, bardz fajna lekarka byla u mnie przy porodzie ,pracuje rowniez w zeromskim i tam wlasnie rodzilam, na kazdej wizycie robi USG, placilam 100zl .