Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marai curie skodlowska

płeć dziecka kiedy rozpozna lekarz?

Polecane posty

Gość marai curie skodlowska

teraz jestem w 11 tygodniu na nastepne usg ide za 3 tygodnie i bede w 14tyg.czy wiadoma bedzie juz plec jak to bylo u was?

zależy od sprzętu, wprawy lekarza, ułożenia dziecka. Może być tak, że do końca się nie dowiesz, bo źle się ułoży jest milion takich tematów, więc może poszukaj. Nawet wczoraj był o pomyłkach

Gość oiii
za wcześnie. minimum 17 tydzień najlepiej w okolicach 20

Gość oiii
Minia, jak tam?ty już końcówka? :D pamiętam jak we wrześniu mi pisałaś, że mam powtórzyć teścik:D hehe a to już 18tydzień. 🌼 fajna jestes :)

Gość Lalalunia
U mnie dopiero pare dni temu, w 30 tygodniu, dalo sie rozpoznac płec. Ale ja i tak w to nie wierzę tak na sto procent, pozostawiam urządzeniu margines błędu.

oiii super :) gratulacje, już półmetek prawie :) ja już ledwo ciągnę, a tu nic się nie zapowiada Autorko u mnie wychodzi raz chłopak, raz dziewczyna :) na 4d w 24tc chłopak, więc chyba bardziej wiarygodne

Gość alaaa ma kotaaaa
moja znajoma chodzi do dobrego specjalisty za każdym razem ma usg 4d , sprzęt rewelacyjny,lekarz bardzo kompetentny. W 14tc poznała płeć- chłopak...w 20tc była już dziewczynka ;)

Gość maciejkka
oczywiście wszystko zależy od ułożenia maluszka ,sprzętu jakim dysponuje lekarz i jego fachowego oka . Ja wiedzialam juz na poczatku 4 mies ,ale moja koleżanka nie wiedziała do samego końca ,bo za każdym razem dzidzia nie pokazała ! a może kierować sie przeczuciem ,ja takie miałam od samego poczatku ,właściwie to lekarz tylko mi potwierdził

Gość dgfghdfgf
dokladnie, u mnie bylo to samo, malutka tak sciskala nozki ze nawet na 4d nic nie bylo widac procz pupci;) w 21 tyg bylo.. moze..w 31 nie bylo widac..w 33 tez bylo niewiadomo, dopiero w 36 tyg kiedy mala bezwstydnica rozlozyla nogi nie bylo watpliwosci;)