Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polyyyanaaa

pytanie do fanów Housa !

Polecane posty

Gość polyyyanaaa

czy była kiedyś taka sytuacja że House pokłócił się z Jamesem ? i nie chodzi mi o te ich ''niby-kłótne'', przekomarzanie się czy robienie sobie wzajemnie głupich żartów etc. tylko o taką poważniejszą kłótnię a jeśli tak to w jakim odcinku(jeśli pamiętacie)?

Gość polyyyanaaa
dr James Wilson - jego najlepszy przyjaciel

już se sprawdziłam . wydaje mi się że jak Amber umarła to chyba się kłócili albo przed odwykiem , ale pewna być nie moge bo nie wszystkie oglądam w całości .

Gość polyyyanaaa
rzata a pamiętasz przynajmniej w której serii?

Gość gsdasdsdfafs
Była-jak się nie mylę to przed wyjazdem Hausa do psychiatryka mieli złe stosunki :P

Gość gsdasdsdfafs
rzata małgo To był koniec czwartego :P

blisko byłam :D no ale nie pogodzili się przecież od razu w piatym sezonie ? tlyko kłotnia trwała chyba :P nie ??

na koniec 4 sezonu umarła Amber. Nie przypominam sobie aby aż tak się kłócili... no zresztą nie wiem... kończę dopiero 5 :P

Gość gsdasdsdfafs
bieu na koniec 4 sezonu umarła Amber. Nie przypominam sobie aby aż tak się kłócili... no zresztą nie wiem... kończę dopiero 5 Na koniec 4 sezonu House zwariował bo miał zwidy i widział zmarłą Amber :PA kiedy ona zmarła to nie wiem bo dużo odcinków nie oglądałem :( rzata małgo blisko byłam no ale nie pogodzili się przecież od razu w piatym sezonie ? tlyko kłotnia trwała chyba nie ?? No coś mi się wydaje że szybko się pogodzili( w jednym odcinku chyba nawet)bo House zamieszkał z nim bo takie były zalecenia od lekarza :P Ale pewny nie jestem tego co piszę więc jak ktoś wie lepiej niech mnie poprawi :P