Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zegan

Murzyn w polskim Sejmie!!!

Polecane posty

"Jestem za aborcją jak Was dupków czytam" I to do 30 roku życia płodu :classic_cool:

Gość Zegan
CSI. Bo to są głąby i nie potrafią nic zrobić sami bez naszej pomocy. Przykłąd RPA. Bez białych po tym kraju biegałyby bizony. W USA tylko mliczą na pomoc pństwa i tyle w UK to samo. Wszędzie chcą wszystko za darmo!!!!

Gość Zegan
taki przykład dałem dla jaj idioto. Tki tępy jesteś jak czarnuchy czy udajesz? To kurwa Żyrafy i Zebry. Byłem widziałem, że tam są.

Niezłe trollowskie prowo, ale po mału wyczerpuje już swoje możliwości ;)

włoski premier Berluskoni, najlepiej scharakteryzował czarnoskórego Obamę, za mocno się opalił i to jego sprawa.....

Gość esophagus
skoro miejsce murzynow jest w afryce to polakow w polsce. To co wy do jasnej ciasnej robicie w tej anglii? w usa? i innych krajach europejskich? po co zabieracie rodzimym mieskzancom prace? a jak wy byscie sie czuli gdyby anglicy zaczeli was tak wyzyac, obrazac i wyrzucac z ich kraju bo nie jestescie anglikami? tak, kochani polacy, was maja wszyscy przyjmowac z otwartymi rekami a obcych z naszego kraju to najchetniej byscie na taczkach wywiezlli, hipokryci zasrani. a jak tylko do uk przyjada to rura po benefity, na dzieci, na dom,na wszystko. a jak jakas matka mieszkajaca w pl pyta o porade jak cos dostac z mopsu to jada po niej rowno. ZAL MI WAS i tak moje przeslanie do was nie dotrze, bo wasze polskie ego zjadlo wasze rozumy

zdarzenie z celulozy w Kwidzynie. Przechodziła delegacja, a polski robol, głośno: o patrzcie , murzyn!!!! Na to ten facet, idelną polszczyzną odezwał się do tego kmiota: Murzynem to ty jesteś, a ja jestem czarnoskóry..........dotyczy to także autora tego tematu. Ten poseł jest czarnoskóry, a ty mamucie jesteś murznem......

Gość zegan
so suck big balck cock wanky

Gość SZRON IMGLA
W GLOWACH WAM SIE POPRZESTAWIALO RODACY ,MACIE ZAKUTE LBY ,CHCECIE NYGEROW BEDZIECIEICH MIELI ZOBACZYCIE TYLKO JAK SIE JUZ OSWOJA W NASZYM KRAJU TO WTEDY OCZY MOZE OTWORZYCIE ALE BEDZIE JUZ ZA POZNO,CEL UNII TO NISZCZYC A NASZ NAROD GLUPII OJJJ GLUPIII ,MOIM ZDANIEM USUNAC GO TRZEBA SZYBKO ,A JAK NIE TO ZABIC STRZALEM W POTYLICE ,RODZINE TEZ