Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakdfjbhjgjjgjfjfjfgnvnv

dr Samir Ibrahim - czy to dobry lekarz ?

Polecane posty

Gość lakdfjbhjgjjgjfjfjfgnvnv

Witam, wie ktos moze jakie mozliwosci ma ten leklarz? czy jest dobry w zakresie swoich uslug? Chodzi o chirurgie p0lastyczna, niewiele znalazlam wiadomosci w internecie na jego temat, szukam lekarza do ktorego moglabym pojsc skorygowac stara blizne i nie wiem juz sama, czy zglosic sie do tego lekarza czy nie, podobno ma kwalifikacje, moze ktos to potwierdzic|?

Gość Ania 82
Jest bardzo dobry . Mowi na temat i prosto, nie kręci. Ma duze doswiadczenie . Nowoczesna klinika , czysto i przyjemnie . Nowoczesny sprzęt,widac,ze nie zalowal

czy ktoś maił robioną liposukcję u dr Samira Ibrahima? Czy któs może powiedzieć coś na temat efektów jego zabiegów?

Gość gość
ponawiam pytanie

Gość Ezo
Zrobiłam biust i lift oraz laser i jestem bardzo zadowolona. Lekarz bardzo dobry nie wahalabym się pójść do niego na żaden inny zabieg . Myśle ze to najlepsze drzwi do jakich moglas zapukać , widziałam ze dr specjalizuje się w rożnych metodach lipo. Pozdrawiam

Gość gość
Czy ktoś robił totalną korekte nosa u tego lekarza?

Gość gość
ponawiam pytanie o korektę nosa?? Robił ktoś?? w sumie po ptakach bo operacja już w marcu ale szukam pocieszenia że będzie dobrze :P

Gość gość
operacja korekty nosa w marcu??? Ja też, we wtorek:) i też szukam informacji czy w tej dziedzinie doktor jest dobry :) mam nadzieję że nie pożałuję.

Gość gość
napisz do mnie meila jestem ciekawa Twojej opini pati160389@op.pl, mam operację w ten wtorek u doktora Ibrahima i się stresuję, też mam totalną korektę.