Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izia87

Do mam Pilne

Polecane posty

Gość izia87

Witam was ponownie powiedzcie mi jak wyglada czop sluzowy jestem teraz w 41tc i własnie wróciłam z ubikacji i przy załatwianu sie dosłownie wykoczyło mi coś wielkiego glutowatego,o biało kremowym zabarwieniu ale bez krwi czy to moze być to nie mam narazie bóli dzwoniłam do mojej mamy kazała mi czekać,to raczej nie był śluz .

Mnie na 3 tygodnie przed porodem odeszło coś galaretowatego, ale bezbarwnego. Myślałam, że to czop śluzowy, ale gin mi powiedziała, że nie był to czop. Odszedł mi dopiero przy porodzie koloru brązowego.

Gość izia87
tylko to nie był sluz wkładke miałam czysta ale wypadło mi tego dużo.razem zbite jak glut dosłownie wygladało,normalnie dziwne uczucie

może być bezbarwny, biały, żółty, brązowy, czerwony, zielony........... a odejście czopa nie oznacza, że się zacznie cokolwiek. Jak wody odchodzą to trzeba udać się do szpitala

jak jestes w 41tc to pewnie na dniach Ci wywołają poród i tak, jeśli nic nie ruszy

Gość izia87
kurcze dzisiaj w nocy bolał mnie brzuch ale nie regularnie,boje sie wywołania bo to strasznie podobno boli bóle sa w tedy silniejsze zobaczymy co bedzie,w czwartek byłam na ktg i wyszło ze mam skurcze i ze szybko mi sie szyjka skróciła od ostatniej wizyty czyli jakies tydzien,w tę czwartek mam byc u niego w szpitalu zobaczy,ale jak mi to poszło to taka ulge tam czuje:)