Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynkowskaaaa

Pomóżcie proszę...ważne pytanie!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Martynkowskaaaa

Witam, mam ogromny problem, mianowicie od dziś jestem na zwolnieniu lekarskim, pracuje w przedszkolu, zarabiam 2200 brutto. Zwolnienie kończy mi się w niedziele. Wiem, że podstawa wynagrodzenia chorobowego to 80% ale teraz nie wiem, czy te 80% będą liczone tylko z tych dni, których mnie nie będzie czy z całości miesięcznego wynagrodzenia???? Czy dostanę w styczniu aż o 350zł mniej? Czy naliczone to będzie z 4 wspomnianych dni choroby, czekam na info.

Gość Martynkowskaaaa
Czy ktoś może mi pomóc???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość Martynkowskaaaa
Niech mi ktoś odpowie please, nie wiem czy nie dzwonic do szefowej i nie zrobić z siebie głupka

będzie się liczyć ze wszystkich dni, również z soboty i niedzieli po co brałas zwolnienie na dni wolne od pracy?

Gość Martynkowskaaaa
Takie dała mi moja lekarka, jak to ze wszystkich, policza mi równiez pieniadze za sobote i niedziele?

Gość Martynkowskaaaa
To znaczy policzą mi 80% za 6 dni ( od dziś do niedzieli) reszta dni będzie liczona normalnie a wynagrodzenie będzie 100%