Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moe_moe

ZDJECIE. ZOBACZYLAS/ES, SKOMENTUJ.

Polecane posty

Gość zdzichhhh
Jesteś piękna,ale jeśli nie masz nic przeciwko to zjadę sobie na ręcznym pod twoje fotki? :):):)

Gość ladna jestes ale
zle dobierasz kolory... :) wlosy powinnas sciac tak po skosie (patrzac z boku)... :)

Gość ladna jestes ale
znaczy dopowiem tylko, typ kobiety w czarnej sukience mi sie podoba, poprzednie foto wydaja mi sie jako "dorosla dziweczyna udaje nastolatke"... Tobie potrzebne zywe klory... no lece... ;) 🖐️

Gość Nor-bert.
wiem coś o moe moe jest przedszkolanką i mieszka chyba na wybrzeżu czy się mylę?

Gość dzifny
moze zurawia przeniesli z wybrzeza w glab kraju tylko

Gość pshestan sheh opyerjehlach
taka fryzura jak na drugim zdjeciu w fioletwoej sukience bardzo ci pasuje a kolorek dla ciebie to wg mnie czerwien............ zaraz poszukam cos na google.

Tak, jestem przedszkolanką, ale mieszkam na Mazurach. Dziękuję za rady, ale jak widzę opinie są podzielone. I ja sama nie mam co do siebie pomysłu, w sumie chciałabym coś zmienić. Jeśli nie kolor, to uczesanie, ale mam naturalnie kręcone włosy i może być z tym ciężko. http://www.otofotki.pl/img16/ue2915_27.jpg.html http://www.otofotki.pl/img16/pc4329_dd768e1479.jpeg.html http://www.otofotki.pl/img16/tm3162_cc85a29a35.jpeg.html http://www.otofotki.pl/img16/iw7188_d7a1e37653.jpeg.html

ja bym nie scinala wlosow na twoim miejscu bo nie masz zbyt gestych najwyzej mozesz zmienic kolor na na troche jasniejszy , moze kasztanowy

Gość Nor-bert.
moe moe jestes słiczna dziewczyna taka delikatnej urody i romantycznej duszy

A dziękuję bardzo za miłe słowa. :) Bardziej spodziewałam się krytyki niż rad i miłych zdań pod moim adresem. W takim razie chyba zrezygnuję ze ścięcia, chociaż kusi.

Gość ladna jestes ale
:) posluchaj sie mala... wiem co mowie... ze wszystkich zdjec tylko w tej czarnej sukience i na tym: http://www.otofotki.pl/img16/tm3162_cc85a29a35.jpeg.html wygladasz na pociagajaca kobiete... nie zrozum mnie zle, ja ci nie mowie ladna / brzydka, ja mowie w kontekscie uwodzicielka / kolezanka... ;)

Moim zdaniem kolor jest ok, ale jeśli potrzebujesz urozmaicenia to proponuje balejaz;p Mogłabyś jeszcze tylko zgarnąć więcj wlosow ja jedna strone i inaczej sciac grzywke:) takie jest moje zdanie... pozdrawiam

Gość Rum-cajs
wiele jest kobiet z naturalnie i fantastycznie kręconymi włosami i nie doceniają tego co otrzymały od natury i zaślepione w swoje koleżanki z prostymi włosami męczą się z prostownicą w ręku , jeżeli się nie mylę to masz naturalnie kręcone włosy jako dar od natury , moja rada - użyj czasem wałki do włosów i absolutnie nie ścinaj :)

Gość ewelinee91
masz bardzo ładne włosy na 2 i 3 zdjęciu. Nic z nimi nie rób!!! są b.ładne;) i co najważniejsze nie prostuj ich, bo brzydko wygląda..

Wiem, wiem. Nie obrażam się, mam świadomość tego, staram się ubierać bardziej kobieco. Ale co jak co, urodę mam małej dziewczynki, więc czasem to trudne. A czym różnią się pasemka od refleksów? Może jakieś cięcie? Np je wypazurkować i prostować?

Z drugiej strony na prostowanie mi ich szkoda. Bo tak codziennie je katować...

Gość ewelinee91
refleksy to od 1-3 tonów jaśniejsze pasemka..;p

Gość ewelinee91
na pierwszym zdj zauważyłam, ze sa prostowne i wydaja sie takie zniszczone;p na 2i 3 sa bardzo ładne jak juz mowilam ;)

Gość Rum-cajs
daj sobie spokój śliczna kobieto z jakimiś pasemkami albo innymi balejażami, jeżeli chcesz wyglądać modnie i nowocześnie to zostaw włosy w jednym kolorze i jeszcze jedno , kilka lat temu w filmie Aniołki Charliego grała aktorka , nie pamiętam jej nazwiska , miała blond włosy , Ty jesteś raczej bunetką ale chodzi o to, że ta aktorka miała długie włosy i fantastycznie się zawijały na zewnątrz , może natrafisz na fotki tej aktorki :)

Gość ladna jestes ale
urode masz fajna, taka niewienna... a to pociagajace... :) np tak gdzie masz ta biala sukienke, jakbys miala kruczoczarne wlosy i czerwona szminka usta, no nie wiem jak oczy... to hehehe... :) oj mala chyba bym na ciebie polecial... :D a napewno zagadal... :)

Dziękuję. Miło się tego słucha. Nie wiedziałam, że ludzie na kafe potrafią też dowartościować człowieka, a nie tylko zrównać go z ziemią. :)

Gość ładna ładna
ale lepiej Ci w tych kreconych niz w prostych, ja bym nic z nimi nie robila, taka jestes fajna jaka jestes