Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana_myszka

Tak bardzo chciałabym być ze starszym od siebie mężczyzną!!!

Polecane posty

Gość kochana_myszka

Witam;) No więc...mam pewien problem;( wielki (moim zdaniem) problem z którym zmagam się od ponad roku. Otóż strasznie podobają mi się starsi od siebie faceci...pociągają mnie, wydaja się być tacy dojrzali, wyrozumiali, inteligentni...A moi rówieśnicy to takie jeszcze niedojrzale gnojki..Wiem, wiem jeszcze jestem młoda(15lat) i nie chce jeszcze uprawiac seksu (do 16 roku życia chyba) ale tak marzę, poprostu pragnę być z takim mężczyzną, który jest taki dojrzały....powiedzcie mi jeśli jesteście w takich związkach-jak to jest?? Poradzcie jak wiecie..jak uwieść, poderwać takiego męzczyznę?? Jak zwrócic uwage takiemu facetowi?? Jak jakiś starszy mężczyzna czyta ten artykuł to proszę, niech się wypowie...to wszystko jest silniejsze ode mnie, nie mogę juz wytrzymać, bo tak bardzo tego pragnę;( Pozdrawiam;)

Gość dzifny
no to masz problem bo zaden powazny, dojrzaly mezczyzna nie bedzie szukal niczego u 15latki :o

Gość kochana_myszka
normalnie dzięki za wsparcie..;/

Gość wnuczek pomocny
Mój dziadek jest akurat wolny, jak chcesz możesz do niego przyjechać bo on telefonu nie ma adres: Wólka Żmirowska 24

Gość stok
Najpierw dorośnij dziewczyno. Jeśli uważasz się za bardziej dojrzałą to cię oświecę-nie jesteś.

Gość już gram na fujarze, frajerze
mogę cię osrać w czynie społecznym. Kaczyński Jarek.

Gość oficjalnie sie faceci
nie przyznają tak na forum bo jesteś jeszcze niepełnoletnia ale w realu niejeden b.chętnie by sie tobą zaopiekował

Gość prawiczy prawiczek 28
Ogólnie to przykre co wypisujesz. Jesteś tak przeciętna że aż przykro. Każda przebiera nogami do starszych facetów.

Gość kochana_myszka
Wiecie co widzę, że to jeszcze Wy nie dorośliście i jesteście niedojrzali (sądząc po waszych komentarzach) aż przykro patrzyć na wasze wypowiedzi które są na poziomie dziecka z podstawówki. Pozdrawiam wszystkich którzy nie wiedzą co to jest tolerancja, akceptacja dla drugiego czlowieka.

Gość thaisse80
ja mam meza starszego o 8 lat. Pasuje?

Gość thaisse80
Nie bylo jakos tak, ze mnie uwiodl czy cos w tym stylu, po prostu sie sobie spodobalismy i tyle. Najpierw ta roznica troche sie rzucala w oczy (ja mialam 22 lata a on 30) teraz zas juz nie.