Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzosik

kredyt na Święta

Polecane posty

Gość nie to bez senu
lepiej zrobić skromne święta, niż płacić przez rok albo dłużej raty z wysokimi odsetkami

Gość iiiiiiooooooo
absolutnie nie, wg mnie to szczyt glupoty

Gość Kredyt nie..
..ale na debet napewno wejde.. cholera, a tak chcialam tego uniknac.

Gość fsdsssssssssssssssssssssssss
chora jestes>????? na swieta kredyt ??a co to dla całego kraju wigilie robisz ?:D szczyt głupoty

Pomarańczowy ,mógłbyś mnie nie obrażać? Tylko pytam,bo wiem ,że wiele osób tak robi. Ja nie biorę kredytu,bo potem przeciez trzeba będzie go spłacić z nawiązka.

dokładnie, wiele osób tak robi; osobiście nie widzę w tym nic złego jeśli kredyt ma być niewielki- 1k, góra 2k, a przynajmniej święta są świętami i można się zrelaksować, pokupować bombki i inne pierdoły, zrobić prawdziwą wigilijną kolację i obdarzyć bliskich prezentami zamiast się spinać i stresować brakiem kasy i prawdziwych świąt; to naprawdę może dać duży komfort; mówię o ludziach których stać na lajtowe spłacenie tego w 2-4 m-ce i dla których święta mają magię

Gość Nie mam więc skromnie
Kredyt na święta, po co? Wolę jeść przysłowiowy chleb z masłem nawet w święta niż zadłużać się, a tym bardziej pokazywać na co mnie stać ( prezenty, wyjazd na sylwestra, nowy ciuch i inne rarytasy itp).

Powinniśmy dzielić się z innymi w tych szczególnych dniach więc okażmy szczodrość i wspaniałomyślność dzieląc się z bankiem ;)

Według mnie to nie głupi pomysł. Życie jest po to, żeby z niego korzystać, czemu mam przeżyć swięta jak dziad, skoro mogę normalnie. A kredyty są po to, żeby je brać.

Gość 4grrgdgrerge
najlepiej brac kredyt do spłaty po 2012 kiedy juz ma być koniec świata nie trzeba będzie go spłacać :)