Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zieloonka

Czerwona BIEGUNKA !

Polecane posty

Cześć, mam problem. A mianowicie, chodzi o to że z 3-4 miesiące temu mialam problemy z żołądkiem. Wykryto u mnie polipy na jelitach. Miałam robioną gastroskopie i badania ogólne. Wykryto coś, niewiem co, usunięto to, ale podobno polipy byłe niegroźne i nic z tym nie zrobili. Od dwóch dni choruje, boli mnie gardło, wymiotuje, mam silne bóle brzucha i biegunkę. Dodatkowo dzisiaj zauwazyłam ze wydalam wodę z kawałkami kału w kolorze takim jakby bordowym, w sumie niewiadomo jakim. Czerwony ciemny pomieszany z brązowym. Nie wiem jak wygląda krew w kale bo nigdy takiej sytuacji nie miałam. Ale jak wpisałam w google co i jak to wyskoczyły mi tematy o raku odbytnicy itp. Bardzo boje się kolonoskopii i najpierw chce sie uprzedzic czy sa objawy do stwierdzenia jakiejs choroby, bo nie chce tego badania zbednie wykonywac :( pomozcie..bo niewiem co robic

Gość dzennifer pejcz
ja ci nie pomoge wiele ale idz jutro do lekarza. moze masz zwykla jelitowke, ale w polaczeniu z Twoimi objawami daje taki dosc nieciekawy obraz? trzymaj sie cieplo i daj znac co lekarz powiedzial

Gość www www www
krew w kale może być jasnoczerwona lub czarna zależy, z którego odcinka przewodu pokarmowego pochodzi.