Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimowooooo

beta hcg 120, 5 tydzień a pęcherzyka brak

Polecane posty

Gość pseudonimowooooo

pierwsze beta 50 drugie po 48 godzinach 120 a dziś lekarz nie widział pęcherzyka. Boję się że to może byc ciąża pozamaciczna. Dzisiaj skończył się 5 tydzień. Oczywiście okresu brak a testy ciążowe z moczu wychodziły ujemne. Macie w tym jakies doświadczenie? Z pewnością cos nie gra a lekarz kazał poczekać i jak twierdzi to raczej nie ciąża.

beta przyrasta, więc niby ok, może owulację miałaś później i dlatego jest jeszcze taka niska i nie widać pęcherzyka, zrób następna betę, zobaczysz czy nadal prawidłowo rośnie

Gość pseudonimowooooo
niby tak. Wszystko jest dziwne bo byłam pewna tej ciąży. Na tydzień przed miesiaczką zaczęlo pobolewać podbrzusze choć nigdy przed okresem nie bolało. To nie jest moja pierwsza ciąża więc jakies doświadczenie zdobyłam ale to ewidentnie rózni się od poprzednich no może poza tym bóle w podbrzuszu bo w każdej ciąży mnie pobolewało. Dzisiaj jak poszłam to byłam pewna że zobaczę choć pęcherzyk a tu nic. Powiększone endometrium. Dwa dni po spodziewanej miesiączce przez trzy dni lekko ale to bardzo lekko plamiłam ale od kilku dni nic.

Gość pseudonimowooooo
gdzieś czytałam że pęcherzyk pojawia się przy 1000 a to znaczy ze sporo jeszcze na niego poczekam skoro w sobotę było dopiero 120 a dziś jest wtorek i lipa