Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szcześciarrrraaaa

Co jest ze mna nie tak???

Polecane posty

Gość szcześciarrrraaaa

Mam wspaniałego faceta. Wiem, ze mnie kocha i mysli, ze ja go też. Tu jest moj problem... Uczuciowy. Mysle, ze juz teraz moglabym wyjsc za niego za mąż i nie wyobrazam sobie, że moglibysmy sie rozstac. Jednak... jak by to opisac... mysle, ze go kocham, ale nie czuje tego ciepla w sercu. Jak go widze to sie ciesze, uwielbiam z nim spedzac czas i mysle, ze go kocham, ale w sercu taki chłod. Może zapomniałam już co to miłość??? Dodam, że mam za sobą szereg złych doświadczeń w zwiazkach i az nie wierzylam, ze wreszcie trafilam na kogoś tak wyjątkowego. Wiec co jest nie tak??? A moze wszystko jest dobrze?? Proszę o szczere odpowiedzi...

Gość upupupu
??????

Gość kaczpiroski
To on wie czy nie?

Gość szcześciarrrraaaa
nigdy mu nie powiedzialam "kocham cie" ale uczucia wyrazam innymi slowami, ze on mysli, ze tak jest.

Gość szcześciarrrraaaa
nikt mi nie doradzi, nie pogada ze mna???

skad on moze wiedziec ze go kochasz, skoro tego nigdy nie powiedzialas? co to sa za szczegolne czyny ktore potrafia zastapic mowienie sobie ze sie kocha? i co to znaczy ze cieszysz sie jak go widzisz i myslisz ze go kochasz, ale "w sercu czujesz chlod"?

Gość A mi się wydaje po prostu
że Tobie chodzi o to, że żyć bez niego nie potrafisz, bo kochasz Go i jesteś z Nim mocno związana, ale nie czujesz tzw. "motylków w brzuchu". Wiesz, jak to się nazywa? To się nazywa "dojrzała miłość", ta zwykle nie przychodzi od razu niczym grom z jasnego nieba, to znaczy nie od pierwszego wejrzenia, tylko z czasem, ale jest za to najtrwalsza, ponieważ oparta na przyjaźni i pewności, że świata poza tą osobą nie widzisz. Powodzenia!