Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don86

Niespodzianka dla ukochanej - kobiety liczę na Wasza pomoc :-)

Polecane posty

Gość don86

Witam. Mam taka ogromną prośbę dla kobiet na tym forum. Niedługo moja dziewczyna obchodzi urodziny i imieniny jednego dnia. A w kwietniu mamy 3 rocznicę naszej znajomości. Niedawno na moje urodziny uszykowala romantyczną kolację i było super. Również chciałbym ja jakoś miło zaskoczyć i zrobić jej jakąś niespodziankę. Tylko jaką? I tu Wasza rola sie zaczyna i proszę o pomoc. Co chciałybyście dostać od swoich mężczyzn na takie okazję? :-) pomóżcie :-) w wakacje chce ją zabrać w niemieckie alpy i jej sie oświadczyć :-) myślę że to zapamięta do końca życia i jej sie spodoba :-)

Gość antygrzybowa
posprzątaj i zmyj gary, na pewno się ucieszy :)

Niespodzianka? Nic prostszego. Każ jej się odwrócić, wypiąć, zamknąć oczy i załaduj w dupsko. Na pewno się ucieszy :D

Gość ciekawska hela
ale jej zazdroszczę

Gość ciekawska hela
myślę że cokolwiek byś dla niej nie zrobił, wystarczy jej świadomość, że ją kochasz

Gość don86
O tym że ja kocham to doskonale wie :-)

Gość don86
A ciekawska hela jaką niespodziankę chciałabys od swojego mężczyzny na takie okazje? :-)

Hmm, ja nieco dziwna jestem, więc nie wiem czy moje rady byłyby przydatne. Ale chciałabym aby mój mężczyzna napisał dla mnie wiersz. W kopercie byłby także dajmy na to adres jakiegoś przytulnego pensjonatu. A tam czekałby na mnie z butelką wina i różyczką.

Gość don86
Pomysł ciekawy :-)

Gość don86
Inne propozycje? :-)

Gość don86
Kobiety pomóżcie :-)

Ja to sie bardzo ucieszylam jak dowiedzialam sie ze palnuje dla mnie noc w hotelu z jacuzzi....... mniam...... pysznie..... :)

Gość don86
Kobiety liczę na wasza pomoc i ciekawe pomysły ;-)

Gość blableblibloblu
a ile możesz na to wydac i czy jestes z duzego miasta?

Gość don86
Tak ok 300 zł. Miasto ok 70 tys

Gość pelnaeneeergii
poproś ją o rękę :P

Gość mini ratka
zrób jej impreze niespodzianke;) mój chłopak taka mi zrobil w zeszlym roku:) zaprosil wszystkich moich znajomych, rodzenstwo. Myslalam ze to bedzie wieczor we dwoje, bo w ogole tego dnia bylam na uczelni do pozna i zalowalam ze nie bede swietowac swoich urodzin. a tu taka niespodzianka! wchdze do pokoju, zaswiecam swiatlo...:D no bosko bylo:D wszystko sam przygotowal, a ja mialam najpiekniejsze urodzinki:)

Gość gość
Ja na przykład od swojego męża dostałam prezent w postaci pokazu fajerwerków. Zaprosił mnie na romantyczny wyjazd: http://www.fajerwerkigorzow.pl/ - no i to dla mnie...było coś niesamowitego

Gość don86
to jacuzzi to fajny pomysł, ale to już przerabialiśmy :) w zasadzie przerabiamy co wieczór podczas wspólnej kąpieli, sam robię jej bąbelki po popołudniowej fasolce :)

Gość gość
Ten pokaz fajerwerków to super sprawa...sama też bym była zachwycona. W każdym razie ja mam sprawdzoną hurtownię fajerwerków która zorganizowała pokaz na moje wesele: http://www.pol-expance.pl/, super sprawa

Gość gość
Nie od dziś wiadomo, że kobiety kochają słodycze. Chcesz powiedzieć kobiecie, że ją kochasz – zrób to na słodko. Może jakiś tort na zamówienie? To chyba opcja super – no oczywiście z dedykacją jakąś romantyczna. Ja bym była w niebo wzięta. Wiesz, ja mojemu mężowi ostatnio zamawiałam na 40-stkę http://cukierniatortykatowice.pl/ - powiem Ci, że wybór duuuży, no i indywidualne zamówienia też wchodzą w grę.

Gość gość
Najlepiej jak spędzicie razem. Ja miałam w grudniu rocznicę i mój mąż jak przyszłam z pracy przygotował mi kolację. Później czekała nas wspólna kąpiel z dodatkiem soli jodowo-bromowej, olejkami eterycznymi, ponieważ mąż zakupił rytuał domowy mokosh. Zresztą później cały czas korzystałam z kosmetyków znajdujących się w tym zestawie. Ja wychodzę, patrzę a są przygotowane dwa łózka do masażu. Okazało się że mamy mieć jeszcze masaż dla dwojga. Było super. Nie musiałam nigdzie wychodzić, razem spędziliśmy czas, zrelaksowaliśmy się a później już wiesz jak zakończył się wieczór :)

Gość gość
Ja na przykład od swojego męża dostałam prezent w postaci pokazu fajerwerków. Zaprosił mnie na romantyczny wyjazd: http://www.fajerwerkigorzow.pl/ - no i to dla mnie...było coś niesamowitego