Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaa1233322

własnie się dowiedzialam ,że mój facet mnie zdradza..

Polecane posty

Gość na kafe roi się
Dokładnie,ój w żywe oczy łgał.Mimo,że mówiąc mu o tym trzymałam w ręku dowód zdrady.

nie rozpowie bo nie mamy wspolnych znajomych , mieszkamy w innych miastach.. pewnie mu tak własnie powiem ,że poznałam kogos innego . ale tak naprawde nie bede sie teraz wiazac z nikim bo mam dosc :( nie wiem czy jeszcze zaufam facetowi jakiemus.. Wogole ci faceci to naprawde sa podli np kochajacy chlopak mojej kolezanki mnie podrywal , albo inni zonaci faceci.. Chyba lepiej nie wychodzic wogole za maż :(

na kafe roi sie - to tym bardziej wspólczuje :( nie wiem czy ci faceci nie maja uczuc czy co?

zreszta faceci nie tylko czesciej zdradzaja , czesciej sa tez mordercami itd..nie żebym byla jakas feministka ,ale tak jest..

Gość na kafe roi się
Daj spokój,ze mna planował dziecko a od czasu do czasu chodził porucha c coś innego.Nie wiem jak go mogło kręcic takie życie.I jeszcze do tej pory zarzeka się,że mnie kocha najbardziej na świecie,że to był bład i inne bzdety. 99,9 % facetów takich jest.Tylko jak tu znaleść ten 0,1 % ?

Gość na kafe roi się
Zgadza się ale weź im to powiedz,to zaraz odparują,że kobiety też zdradzają.Ale jak to jest,że mam tylu znajomych a nie znam ani jednej znajomej,która zdradza a ich faceci to i owszem.I to wielu.

no to było wyjatkowo chamskie co twój Ci zrobił... ale mnie też to boli bardzo.. i bardzo mnie boli ,że byłam takim popychadlem dla niego..ze bylam pewna siebie po tych przejsciach po tym koszmarnym dzicinstwie ,a on potrafil zniszczyc moja pewnosc siebie.. jak dobrze ,ze nie jestem z nim np 10 lat bo wtedy to by mnie wykonczyl

Gość na kafe roi się
Jak robiłam test to miałam duszę na ramieniu,bo bałam się co to będzie jak jestem w ciąży.A on?Modlił się,żebym była bo według niego miałby szansę na bycie ze mną:O

Autorko, myślę, że sama jesteś sobie winna, bo dowiedziałaś się, że facet zdradził byłą dla Ciebie i nadal z nim byłaś. Dla mnie jeśli facet zdradził to jest skreślony i od razu bym go potraktowała jak na to zasługuje.

no ja z moim mam nadzieje ,że nie jestem w ciąży.. brałam tabletki co prawda, ale tez sie troche boje... a nawet jakbym byla to sama bym je wychowywala bez niego..

kanciastoporta- dla mnie wlaśnie on jest skreslony..choc masz racje juz dawno powinien byc i to bylo do tego milion powodow zeby zerwac z tym sadysta i chamem

Gość na kafe roi się
Biedna,wiem,co czujesz.Wiem to doskonale.Też miałam koszmarne dzieciństwo.I on to wiedział.I tak mnie skrzywdził. Czemu tak dawałaś się traktować?Dobrze,że w końcu obudziłaś się z tego letargu.Nie dawaj mu szansy.Walcz o siebie.Miała ciężkie dzieciństwo,to ułóż sobie życie tak,żebys była szczęśliwa oi odbiła sobie tamto.Szkoda,że mieszkasz tak daleko...

Czemu ? sama nie wiem.. byłam taka silna.. A on mnie w sobie rozkochal a potem stopniowo zaczal traktowac coraz gorzej.. najpierw drobne sprzeczki o byle co , potem chorobliwa zazdrosc jego,potem doszlo czepianie sie o charakter , potem o wygląd , na koncy zaczal mnie ponizac nawet przy znajomych.. smutne ,że nie okazałam się silniejsza

moj też wie o tym ,że takie miałam. ale go to nie rusza nawet.jego nic nie rusza ,ani łzy ,ani nic doslownie.. tylko jak sie jest dla niego chamskim to go rusza nic poza tym

wyobraz sobie ze bylam z moim byłym 4 lata . z nim jestem niecale 2. I przez bylego plakałam może z raz. a przez tego płakalam tyle razy ,że naprawde nie pamietam.. i tyle nerwowo sie najadałam ,że też nie pamiętam.. a zupelnie nie potrzebnie

Nie dam mu szansy. to już jest pewne :)

Gość na kafe roi się
Sama widzisz,dobrze,że juz wiesz co sama sobie robiłaś. Uciekam do wyrka bo muszę rano wstać. Napisz jutro jak się czujesz. Czas leczy rany,zobaczysz;)

Mam nadzieje .. dzieki za miłe słowa pomogly mi :) choć i tak caly czas czuje sie zle ,ale wiem ,że któregos dnia bedzie lepiej ...

Gość na kafe roi się
Czuję,że fajna z Ciebie dziewczyna:) Pewnie czeka Cię bezsenna noc ale z każdym dniem będzie łatwiej. Odezwij się jutro:)

postaram się zasnąc mimo wszystko.. ale nie wiem jak to bedzie tym spaniem.. odezwe sie jutro . dobranoc :)

Gość na kafe roi się
Wiem,też tak miałam.Ale teraz jest juz dobrze,pozostało tylko niemiłe wspomnienie. Dobranoc:)

:):) Nie przejmujcie się aż tak bardzo!! Ja to przeszedłem już kilkakrotnie i... Jeszcze się łudzę, że spotkam gdzieś tą, która tak nie będzie robiła... Przykre to jest na pewno, ale najważniejsze jest wyciągnąć z tego wnioski i uważać w przyszłości zwracać uwagę na "nietypowe" zachowania ludzi, i nie dać się wciągnąć w podobne historie.:)

Dlaczego co niektórzy uwazają ze jeśli zdradzał to będzie zdradzać. ...Owszem niektórzy zdradzaja notorycznie, nic im w tym nie przeszkodzi, nawet małżenstwo, dzieci itp. ale nie wszyscy tacy są i nie należy generalizowac. Autorka sie zakochała no i co za tym idzie uwierzyła. Nic w tym dziwnego bo taka jest miłość. Najważniejsze aby teraz umiała wyciągnąć z tego wnioski i co najważniejsze KONSEKWENCJE!! w kierunku tego gnoja.

Gość ewila
Kazdy facet mysli tylko ptakiem i jest to udowodnione biologicznie .Taka jego natura .Radze przeczytac Plec mózgu ,,Ci co niby nie zdaradzaja to sie dobrze kamuflują .Zresztą pisze na ten temat doktorat